ANC Osona

Últimes notícies

S'estan mostrant 15 notícies (256-270) de 550
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

25/07/2014 - L’ANC present a la Festa Major de Tona: pregó de Carme Forcadell, mosaic i parada

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana serà la pregonera de la festa major Tona. El pregó serà el proper 1 d’agost a 2/4 d’11, a la Plaça Major.

En el marc de la Festa Major, l’ANC de Tona també ha organitzant altres activitats. Durant la tarda del mateix 1 d’agost s’elaborarà un mural fet amb nusos de plàstic. D’altra banda, els joves de l’ANJI també participaran a la Festa Major amb una parada informativa el dissabte. Estaran ubicats al parc de les Feixetes durant els concerts programats. 

23/07/2014 - L'ANC Vic signa un conveni de cooperació amb 12 associacions de veïns de la ciutat

Aquest passat dimarts es va oficialitzar l’acord de col•laboració entre la sectorial Veïns per la Independència, l’ANC Vic i un total de 12 associacions i entitats veïnals de la capital d’Osona. L’acte de signatura del conveni es va celebrar al Casino i va comptar amb representació de la majoria d’entitats signants.

L’acord buscar ‘sumar forces i establir mecanismes de col•laboració’ i estableix que ambdues parts’ mantindran una coordinació constant per fer fluïda la col•laboració conjunta’. Els signants ‘participaran en els espais unitaris que s’estan construint en defensa del dret a decidir per afavorir un procés obert, participatiu i plural’. El conveni també estableix que les entitats veïnals de Vic ‘col•laboraran en aquelles campanyes que engegui l’ANC des dels deus barris i que vagin en la línia del dreta decidir’. Per la seva banda, l’ANC Vic i la sectorial Veïns per la Independència col•laboraran amb les entitats veïnals de la ciutat que ho sol•licitin per fer actes i/o campanyes als barris. L’acrod queda obert a noves incorporacions.

Josep Maria Caralt, vocal de Vic de la Sectorial de Veïns va fer una breu introducció a l’acte de signatura del conveni. Josep Arranz, membre de la sectorial Veïns per la Independència, va destacar que ‘el teixit veïnal també és determinant per l’èxit del procés’, i que convenis com el de Vic ‘s’han fet a d’altres indrets i que se n’han de seguir fent’. Francesc Comas, coordinador de l’ANC Vic, va destacar la importància de treballar conjuntament i, aprofitant l’ocasió, va informar a les entitats presents del ‘Compromís ciutadà’, document que es farà arribar a totes les entitats per tal que mostrin el seu suport al Parlament i al Govern per tirar endavant la consulta. Pep Cumeras, en representació de les entitats veïnals signants, va ser el responsable d’explicar la gestació de l’acord de col•laboració.

Les entitats signants són les següents: AV de la Calla, AV del Caputxins, AV de la Serra de Sanferm, AV de Vic Nord, Comissió Festes Sant Albert, Comissió Festes de la Riera, AV de Santa Anna, AV del Remei, AV Horta Vermella, AV de la Guixa, AV de Sant Llàtzer i AV de Sant Pere. 

23/07/2014 - L'ANC Vall del Ges organitza una V infantil

En el marc de la Festa Major, l’ANC Vall del Ges organitza un assaig de la V, en aquest cas però serà una V infantil Es farà el dia 30 de juliol a les 6 de la tarda a la Plaça Vella de Torelló. Cada participant rebrà un globus i s’haurà de col•locar, en funció del color, a les línees que s’haurà marcat al terra.

Aquest és només un dels molts assajos que l’Assemblea convoca aquests dies arreu del territori. A Osona també hi haurà assaigs a Taradell i Folgueroles. 

21/07/2014 - Carme Focardell demana ‘implicació i compromís’ per seguir endavant amb el procés

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana va ser la pregonera de la Festa Major de Sant Julià de Vilatorta. L'acte es va celebrar aquest passat diumenge al Saló Catalunya de Sant Julià i l’espai es va quedar petit per encabir el públic, part del qual es va quedar fora.

Carme Forcadell va voler agrair ‘el gran compromís del poble de Sant Julià de Vilatorta en el procés sobiranista’ i seguidament va parlar de la importància que ‘el procés continuï esdevenint un procés pacífic, inclusiu constructiu’. Va destacar que ‘és bàsica la implicació i el compromís de tothom’ així com ‘la necessitat de convèncer a tot aquell que tingui dubtes o estigui indecís’. Forcadell va posar èmfasi en el 9N i va afirmar que ‘per tal que el resultat sigui un èxit aclaparador i rotund cal convèncer encara molts d'aquests indecisos’ i que ‘la millor manera de fer-ho és a través de tots nosaltres’. La presidenta de l’ANC va destacar que ‘estem davant un moment històric, únic i excepcional i no ens podem quedar al marge’. Va concloure l'acte afirmant que ‘300 anys després de la nostra derrota, estem a les portes de recuperar la nostra llibertat’. 

18/07/2014 - “Ara és l’hora”, la campanya unitària de la societat civil per la consulta

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han presentat aquest dijous la campanya unitària de la societat civil per la consulta del 9N que porta per nom “Ara és l'hora”. La campanya, oberta a totes les entitats que vulguin garantir la consulta i que apostin per fer un país nou, serà el marc de treball en què la societat civil inclourà totes les seves activitats des d'ara fins al 9 de novembre.

En la presentació de la campanya hi han participat les dues presidentes de les entitats promotores, Carme Forcadell i Muriel Casals, que han destacat que l'opció que el Sí sigui àmpliament majoritària el 9 de Novembre ha portat l'ANC i Òmnium a fer un pas endavant i treballar de forma integrada en aquesta iniciativa. Per assolir els objectius del projecte, “Ara és l'hora” compta amb un pla d'acció que es resumeix en 6 grans accions segons ha exposat el director de la campanya, Oriol Soler.

Les sis accions en què la campanya se centrarà per garantir el 9 de novembre i fer guanyar el SÍ són: fer de la Via Catalana 2014 de l'11 de setembre la mobilització més massiva de la història del país; aconseguir 100.000 voluntaris que es mobilitzin durant aquests quatre mesos; recaptar una quantitat de diners mínima que permeti desenvolupar una gran campanya política i comunicativa a partir del mecenatge popular; elaborar una base de dades de 2,5 milions de persones que afirmin que votaran Sí el 9 de novembre; construir una acció comunicativa que faci arribar el missatge a totes les persones que viuen al país i, finalment, sumar un mínim de 500.000 persones més en el projecte per consolidar una majoria massiva a favor del SÍ.

L’eina a partir de la qual es vol pivotar totes aquestes accions és la web www.araeslhora.cat on s’hi pot trobar tota la informació com, per exemple,com fer-se voluntari, com fer donatius i com inscriure’s a la Via Catalana.

La “V” de l'11 de setembre, la mobilització més massiva de la història del país

La Via Catalana 2014 serà una de les accions estrelles de la campanya “Ara és l'hora”. Segons ha explicat Ignasi Termes, responsable de l’acció, la Via consistirà enguany en fer una gran “V” humana que tenint com a vèrtex la Plaça de les Glòries ompli de gent la Gran Via de les Corts Catalanes i la Diagonal fins a la Plaça Sarah Bernhardt (inici del túnel de plaça Cerdà) i la Plaça Pius XII respectivament.

“Ara és l’hora” fa una crida a tothom que vulgui formar-ne part perquè s’hi inscrigui a través del formulari de la web per garantir que l’acció serà un èxit i tot el recorregut quedarà ple. Per inscriure’s, les persones han d’omplir el formulari, inscriure’s al tram indicat i confirmar a través del correu electrònic abans de 24 hores per tal que la inscripció sigui vàlida. En un mateix correu es poden apuntar fins a un màxim de 5 persones. Pels grups més nombrosos hi ha dues opcions: o bé inscriure’s en petits grups de 5 o bé posar-se en contacte amb l’organització territorial més propera de l’ANC per ser inscrites com a grup.

L’11 de setembre, però, no només tindrà com a únic acte la “V”. Al llarg del matí de la Diada hi haurà concentracions davant dels ajuntaments dels 947 municipis de Catalunya en què se signarà el Compromís de les entitats amb la consulta. A les 17:14h hi haurà la gran V que ocuparà la Diagonal i la Gran Via de Barcelona. Posteriorment a les 19h hi haurà un concert de final de festa. I per acabar, a les 20.14h s’organitzarà una piulada massiva a la xarxa que expliqui al món a través de Twitter que el 9 de novembre els catalans decidirem lliurement el nostre futur. 

15/07/2014 - L’ANC estarà present al Festival Internacional de Música de Cantonigròs

L’Assemblea Nacional Catalana estarà present al Festival Internacional de Música de Cantonigròs, que es farà a Vic el proper cap de setmana. Divendres, dissabte i diumenge instal·larà una parada a l’entrada del teatre L’Atlàntida, on se celebra el concurs de música i dansa. L’objectiu és aprofitar la presència de grups d’arreu del món a Osona per internacionalitzar el procés cap a la independència. Des de l’ANC, s’explicarà a la trentena de grups que participen al festival per què Catalunya vol la independència. 

15/07/2014 - Carme Forcadell pregonera de la festa major de Sant Julià de Vilatorta

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana serà la pregonera de la festa major de Sant Julià de Vilatorta. El pregó serà el proper diumenge, dia 20, a les 6 de la tarda, al Saló Catalunya.

Des del consistori s’ha considerat oportú convidar la presidenta de l’ANC ja que ‘per al nostre país, aquest any 2014 té una significació especial ja que es commemora el Tricentenari i està previst que el 9 de novembre es celebri la consulta’. Segons el consistori, és per aquest motiu que ‘s’ha cregut convenient acceptar la proposta de Vilatorta per la Independència de convidar Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, perquè faci el pregó de la festa major d’enguany’.

Aquest no serà l’únic pregó de festa major que farà Forcadell a la nostra comarca. El proper 1 d’agost també serà la pregonera de la Festa Major de Tona. 

12/07/2014 - L'ANC Osona – Ripollès s'adreçarà a David Cameron amb un mosaic gegant a favor de la consulta del 9N

Aquest dissabte l’ANC Osona i Ripollès ha presentat l’activitat prevista per a aquests propers mesos. Al llarg de juliol, agost i la primera setmana de setembre, se celebraran arreu de la geografia catalana diversos actes que demanaran a líders mundials el dret a vot dels catalans. Jèss Carol, membre de l’ANC Osona, ha explicat que ‘com ja es va fer l’any passat amb els assajos de la Via Catalana, l’objectiu de la campanya d’activitats d’estiu de l’ANC és internacionalitzar el procés català, així com la dinamització del territori de cara al 9N’. D'altra banda també ha fet una crida a la captació de voluntaris ja que 'els propers mesos seran decisius i el futur del nostre país només depèn de nosaltres'.

Vic desplegarà un gran mural interpel·lant David Cameron el proper 9 d’agost. Amb aquesta campanya es vol aconseguir el reconeixement internacional de la causa catalana per tal de tenir ressò mundial i informar que els catalans votarem el 9N. Albert Marcé, membre de l’ANC Osona, ha explicat que ja s’està treballant en l’acte i que a partir de les 7 de la tarda es portaran a terme diverses activitats a la Plaça Major de Vic a més de la lectura d’un manifest. En total, a nivell nacional, es realitzaran 10 grans murals, un per cada líder mundial interpel·lat, i tindran unes dimensions de 15x30 metres cadascun d’ells. Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Francesc I i Fredik Reinfeldt són els líders mundials a qui s’enviarà aquest missatge de democràcia i llibertat. Les persones interessades en participar-hi es poden inscriure enviant un correu a comunicacioosona@assemblea.cat.

Assaig de V
A més dels murals que enviaran aquest missatge als principals líders mundials, enguany, com també ja es va fer el 2012 i 2013 amb la Marxa cap a la independència i la Via Catalana; les Assemblees Territorials i Exteriors de l’ANC duran a terme múltiples mobilitzacions amb forma de V en les diferents poblacions d’arreu de Catalunya i del món. Carol ha anunciat que ‘a Osona ja hi ha V previstes a Folgueroles, Torelló i Taradell, entre d’altres poblacions’.

El Compromís ciutadà
Les assemblees territorials també treballen intensament per fer arribar el Compromís ciutadà a totes les entitats i associacions del territori. Es tracta d’un document que convida a les entitats i associacions de trajectòria democràtica a fer un acord de suport a les institucions catalanes (Parlament i Govern) pel moment que facin la convocatòria de la Consulta del 9N. Es tracta de fer arribar aquest document a les entitat si quei el retornem signat durant els actes que se celebraran durant el matí de l’11 de setembre a cada poble. L’entrega a les institucions catalanes es portarà a terme després de l’11 de setembre.

#EstemPreparats
Aprofitant la campanya d'estiu de l'ANC i en el marc de la campanya “Estem Preparats” dins el projecte "El País de Tots", que té per objectiu consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència, Marcé ha explicat ‘aquest cap de setmana s’han encartellat els carrers de Catalunya i també els d’Osona i el Ripollès’. D'aquesta manera ‘aprofitem tots els actes preparatoris de la V del proper Onze de Setembre per tal que arreu del país es visualitzi que #Estempreparats per a assolir el repte que ens hem plantejat’. 

10/07/2014 - Jaume Marfany presenta el full de ruta de l’ANC a Tona

El passat dimecres, 9 de juliol, l'ANC de Tona conjuntament amb Tona Decideix! van organitzar un acte de presentació del Full de Ruta i les campanyes de l'Assemblea Nacional Catalana per als propers mesos. La presentació es va realitzar a la sala de plens de l'ajuntament davant d'una vuitantena de persones.

L’acte va començar amb la projecció d’un vídeo on es veu les diferents tasques que fan els membres i col·laboradors de l'ANC cada dia arreu del país amb la voluntat d'encoratjar als assistents a activar-se i implicar-se en el procés català.

Seguidament, Jordi Rifà, secretari de l'ANC Tona va presentar Jaume Marfany, vicepresident de l'Assemblea, i va exposar els motius de la jornada. L’objectiu va ser convocar independentistes convençuts per tal de poder-los explicar el projecte de l'Assemblea per aquests mesos transcendentals que vindran i obrir-los les portes a formar part o col·laborar puntualment amb les dues entitats que representen el moviment de la societat civil tonenca per la independència.

Per la seva banda, Jaume Marfany, va fer un breu resum de la declaració de juny que va fer l'Assemblea el passat dia 21 de juny i va exposar els projectes que s'estan duent a terme, la campanya ‘Signa un vot’ o la campanya que acaba d'arrencar ‘El país que volem’ (www.elpaisquevolem.cat) que pretén crear un procés participatiu i plural en què la ciutadania plantegi els principals reptes i les diverses propostes sobre les estructures socials, polítiques, econòmiques, culturals i ambientals per viure en un país millor.

A més es va presentar la campanya d'estiu per fer que la diada sigui un èxit i es va informar dels actes que convoca l'entitat per l'Onze de setembre. També va informar que ben aviat començarà una campanya conjunta amb Òmnium Cultural centrada en el proper 9 de novembre i per tal que el Sí-Sí guanyi de forma clara. 

10/07/2014 - Els missatges als principals líders mundials centraran la campanya d’estiu de l’ANC

L’Assemblea Nacional Catalana ha presentat aquest dijous 10 de juliol la campanya d’actes previstos per aquests dos mesos previs a la Diada de l’Onze de Setembre 2014. Els actes, que es desenvoluparan durant els mesos de juliol, agost i la primera setmana de setembre, tindran lloc arreu de la geografia catalana, així com a diverses ciutats del món, gràcies a la col·laboració de les assemblees territorials i exteriors de l’ANC.

Com ja es va fer l’any passat amb els assajos de la Via Catalana, l’objectiu de la campanya és internacionalitzar el procés català, així com la dinamització del territori de cara al 9N. “El 2014 és l’any decisiu en el nostre camí cap a la independència. Per això enguany la data més important no és l’Onze de Setembre, sinó el 9N: el dia que votarem i decidirem la nostra llibertat”.

Un missatge al món

En aquest sentit, i tal com ha explicat Núria Vinyals, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, a partir d’aquest dissabte 12 de juliol i durant cada cap de setmana, l’Assemblea Nacional Catalana organitzarà grans actes regionals en què es desplegarà un gran mural interpel·lant cadascun a un líder polític que serà clau a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana per tal d’aconseguir ressò mundial i informar-los que els catalans votarem el 9N. El primer mural estarà dirigit al presidents dels Estats Units, Barack Obama i es desplegarà a Badalona.

En total es realitzaran 10 grans murals, un per cada líder mundial interpel·lat, i tindran unes dimensions de 15x30 metres cadascun d’ells. Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Francesc I i Fredik Reinfeldt són els líders mundials a qui s’enviarà aquest missatge de democràcia i llibertat.

Una V a cada municipi

A més dels murals que enviaran aquest missatge als principals líders mundials, el membre del Secretariat de l’ANC Ignasi Termes ha explicat que enguany, com també ja s’ha fet el 2012 i 2013 amb la Marxa cap a la independència i la Via Catalana; les Assemblees Territorials i Exteriors de l’ANC duran a terme múltiples mobilitzacions amb forma de V en les diferents poblacions d’arreu de Catalunya i del món.

Aprofitant la campanya d'estiu de l'ANC i en el marc de la campanya “Estem Preparats” dins el projecte "El País de Tots", que té per objectiu consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència, Termes també ha explicat que aquest juliol s’encartellaran els carrers de Catalunya. D'aquesta manera aprofitarem tots els actes preparatoris de la V del proper Onze de Setembre per tal que arreu del país es visualitzi que Estem preparats per a assolir el repte que ens hem plantejat.

V, la lletra que canviarà la nostra història

Amb motiu de la presentació de la campanya d’actes d’aquest estiu 2014, l’ANC ha fet públic un nou vídeo promocional en què apareixen diverses imatges amb formes i figures que conformen una V, com les agulles d’un rellotge, les branques d’un arbre, agulles d’estendre o, fins i tot senyals del transit. La setmana vinent es farà pública una segona versió en la línia d’aquest vídeo.

+ info: https://www.youtube.com/watch?v=i1ExeRa37Jc

 

10/07/2014 - Una pluja d'estelades culminarà novament l'Olla de Núria

L’Olla de Núria, la cursa de muntanya organitzada per la Unió Excursionista de Vic i Vall de Núria, arriba enguany a la seva vuitena edició i ho fa no només convertida en una de les proves clàssiques del circuit de curses de muntanya sinó també havent esdevingut un dels referents pel que fa a les reivindicacions nacionals del nostre país. La prova, que se celebra aquest diumenge, 13 de juliol, s'autodefineix com una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport Català i de Catalunya al món. És per això que tots els participants podran optar per representar la nació amb la qual se sentin més identificats, sense discriminació de cap tipus.

A aquest marcat to reivindicatiu, la secció de Vall de Ribes de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), juntament amb la Sectorial d’Esportistes de la mateixa entitat i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes hi seran presents per tal d'aportar-hi el seu granet de sorra. Així doncs, just abans de la sortida es donarà la benvinguda als corredors amb la lectura del manifest elaborat conjuntament per l’ANC i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. A més, a la línia d’arribada es podrà torna a viure una pluja d’estelades com la de l’edició de l’any passat: els corredors que ho vulguin podran creuar la línia d’arribada onejant una bandera estelada. Per això, l’ANC disposarà de voluntaris que, uns trenta metres abans de l’arribada, cediran estelades als atletes que així ho desitgin.

A part, l’ANC i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes disposaran d’una parada informativa per a difondre els beneficis que la independència aportaria al món de l’esport català i també per a promoure la gran mobilització del pròxim 11 de setembre a Barcelona. 

08/07/2014 - “El 9N ja ha començat”, nou vídeo per fomentar la participació en el procés

Aquest dimarts al matí s’ha fet públic el vídeo de la campanya L’Esport per la Independència , impulsada per la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. El vídeo utilitza els valors de l’esport per engrescar la gent a participar en el procés que viu el país. Per aquest motiu, expressa la idea que “El 9 de novembre ja ha començat” i que cal estar preparats per tots els reptes que vindran en els propers mesos.

Aquest vídeo no només s’adreça a la gent del món de l’esport sinó a la població de Catalunya en general, amb l’objectiu de ser un element motivador de cara a les properes grans cites del país, l’11-S i el 9-N. El país viu un moment determinant i és necessari que tothom hi aporti el seu granet de sorra, per això també destaca el valor del treball en equip.

El vídeo compta amb la participació de diversos esportistes que han manifestat el seu suport a la campanya L’Esport per la Independència. Alguns d’aquests esportistes de renom que hi apareixen són Enric Masip (excapità i exsecretari tècnic del Barça d’handbol), Núria Picas (campiona del món de curses de muntanya), Jofre Mateu (exjugador de Barça, Espanyol i Girona), Marc Sellarès (futbolista del Llagostera) o Marc Puigbert i Nil Baró (jugadors de la Santboiana i de la selecció espanyola de rugbi).

El vídeo, produït per The Catalan Project, ha estat dirigit per Ferriol Tugues i realitzat per Santi Gila. Hi han col·laborat l’Ajuntament de Barcelona, BSM, Bonpreu-Esclat, la Federació Catalana de Futbol i el CE Europa.

+ info: http://youtu.be/7uHba6H0N3M

 

08/07/2014 - Compromís ciutadà

Es tracta d’un document que convida a les entitats i associacions de trajectòria democràtica a fer un acord de suport a les institucions catalanes (Parlament i Govern) pel moment que facin la convocatòria de la Consulta del 9N. Es tracta que, ja que tots tenim contactes en alguna entitat, fem arribar-los aquest document i el retornem signat (tres còpies) durant els actes que se celebraran durant el matí de l’11 de setembre a cada poble. L’entrega a les institucions catalanes es portarà a terme després de l’11 de setembre.

Arxiu PDF: Compromís 

06/07/2014 - Aquest dissabte, estelada 3D a Lluçà

Amb la voluntat d’innovar, Lluçà Decideix, amb la col·laboració de l’ANC Lluçanès, entre altres ens, construirà una estelada 3D el proper dissabte, dia 12. Ho farà gràcies a 7.000 globus de colors, que estaran teixits entre ells, en un cub de quatre cares. Cada cara farà 4x4 metres i els globus s’aguantaran en una estructura lleugera de PVC, que quedarà invisible. La part superior estarà destapada per poder il·luminar els globus amb un focus quan es faci fosc.

La construcció de l'estelada 3D es farà a la plaça Major de Santa Eulàlia de Puig-oriol coincidint amb la festa major d'estiu, i el treball principal es farà al llarg de la tarda, juntament amb altres activitats lúdiques.

Després del muntatge del cub, a dos quarts de 9 del vespre, hi haurà sopar i, cap a dos quarts de 10, s’il·luminarà l’estelada 3D. Finalment, hi haurà el torn de parlaments. La idea va sorgir d'intentar fer alguna cosa diferent i innovadora dins del moviment independentista, després d’haver fet l'estelada d'espelmes.

D’altra banda, coincidint amb l'estelada 3D, es farà una tómbola, on es regalarà una sèrie de productes catalans i independentistes gracies als col·laboradors de l’entitat. La tómbola consistirà en un mural de 450 globus formant la data del 9-N, on dins de cada globus hi haurà una targeta amb el regal i el nom del col·laborador. En total, hi haurà 1.000 euros en premis.

Lluçà Decideix organitza aquesta acció en defensa del dret a decidir de tots els catalans, perquè puguin votar el 9 de novembre. El projecte s'ha finançat a través de plataforma de mecenatge Verkami. Ha aconseguit 790 euros, 40 més dels previstos inicialment.

+ info: http://llucadecideix.blogspot.com.es/

 

04/07/2014 - COMUNICAT. Posicionament oficial de l’ANC a favor d’un procés pacífic, democràtic i no-violent

L’ANC anima a participar a tothom al projecte “El País que Volem”, on hi caben totes les propostes de model d’estat respectuoses, pacífiques i democràtiques.

El Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol informar que les opinions i els posicionaments oficials de l'ANC només s'expressen en els comunicats signats per l'Assemblea General, pel Secretariat Nacional i el Comitè Permanent, representants de les decisions del conjunt dels socis de l’Assemblea.

Els documents dels diferents grups de treball o sectorials de l’entitat no representen el posicionament de l’ANC en un àmbit, sinó que s’han d’inscriure dins el projecte “El País que Volem”, l’espai de debat en el qual tothom pot participar, de forma col·lectiva o individual, per defensar el seu model de com ha de ser la futura Catalunya independent en àmbits com ensenyament, sanitat, justícia, seguretat, etc. Des de l’Assemblea Nacional Catalana animem a tothom a participar en aquest projecte, on hi caben totes les propostes de model d’estat que siguin respectuoses i democràtiques.

Cada vegada som més a prop d’assolir el nostre objectiu. L’ANC és una entitat que ha nascut per empènyer en l’assoliment de la independència per mitjans pacífics, no-violents i democràtics; i la formem totes aquelles persones que pensem que la independència és l’oportunitat de construir un estat més just, més lliure i més democràtic. Aquest és el projecte que ens uneix i, res no ens ha de distreure del nostre objectiu.

El futur del país dependrà del conjunt de la societat catalana; continuem treballant de manera incansable i pacífica per aconseguir que aquest sigui l’any de la nostra llibertat. Si ens mantenim ferms, no caiem en provocacions ni polèmiques estèrils, i avancem amb la mateixa il·lusió, ho aconseguirem. Ara és l’hora, junts ho farem possible!