ANC Osona

11S 2020  (03/09/2020)

Hi haurà mobilitzacions presencials a diversos punts. En totes elles es prendran les mesures necessàries tenint en compte el context sanitari actual. Es demana als participants, respectar les indicacions dels voluntaris i fer ús de la mascareta, un bona higiene de mans i respectar la distància de seguretat. Cal inscriure's.

BALENYÀ: 9.30h, a la plaça de l'11 de Setembre, parlament a càrrec d'un convidat i les ofrenes dels diferents partits del consistori i de l'ANC de Balenyà. A la tarda, 15.45h, trobada a la rotonda punt on s'inicia el camí cap a l'Ajuda. Es caminarà fins al Santuari i allà es farà una concentració estàtica. A les 17.14h, repic de campanes, lectura del manifest i Cant dels Segadors.

CALLDETENES: a les 11h, a la Plaça 11 de Setembre, ofrena floral, parlaments i Música per la Llibertat. A les 16h sortida caminant fins a Sant Marc. A les 17.14h, hissada de l’estelada, repic de campanes i Cant dels Segadors.

CENTELLES: al matí ofrena floral, ballada de sardanes al voltant de l’estelada gegant, i també Ponts per la Llibertat. A la tarda, a les 17.14h hi haurà una cantada, sardanes, repic de campanes i parlaments.

COLLSACABRA: punt de trobada a la pollancreda de l’Esquirol a partir de 2/4 de 5 de la tarda. L’acte començarà a les 17.14h.

GURB: La concentració tindrà lloc a Avinguda de les Rondes, avinguda de Sant Bartomeu fins el Mas l'Esperança (recinte de l'Ajuntament). Els accessos al recinte s'obriran a les 16.30h i l'acte s'iniciarà a les 17.14h.

LLUÇANÈS: Homenatge a Jaume Puig de Perafita i els seus fills. Serà a les 19h a la plaça de Sant Antoni. Inclou representació teatral de ‘Les heroïnes del setge 1706’ a càrrec de La Trebinella i FitaFestt i actuació musical del grup Udols de Llop. També comptarà amb una ofrena floral al monòlit de Jaume Puig de Perafita per part d’Ajuntaments i entitats del Lluçanès i el Cant dels Segadors.

MANLLEU: La concentració tindrà lloc a la Plaça de Dalt Vila. Els accessos al recinte s'obriran a les 11h i l’acte s'iniciarà a les 12h.

RODA DE TER: punt de trobada a les 16.30h a la Plaça Major. I a les 17.14h es formarà un llaç gegant. També hi haurà repic de campanes.

RIPOLL: el punt de concentració serà la carretera de Barcelona entre el SEPE i els Jutjats. Els participants hi podran accedir a partir de les 16h per un únic punt d’accés ubicat al carrer Concepció Ducloux. A les 17.14h començarà l’acte que inclourà la lectura del manifest i el Cant dels Segadors.

SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER: La concentració tindrà lloc a la Plaça de la Vila 1 d’Octubre. Els accessos al recinte s'obriran a les 17h i l’acte s'iniciarà a les 17.14h.

SEVA I SANT MIQUEL DE BALENYÀ: repic de campanes a 17:14h, lectura del manifest i Cant dels Segadors. Seguidament, s’ompliran els laterals de la C-17 amb estelades.

TARADELL: es col•locaran cadires als portals de cada casa amb una cartolina en què expressi la seva reivindicació dels veïns. En punts concrets del poble, l'ANC posarà cadires per fer més visible la protesta. L'acció durarà tot el dia. A la tarda, a les 17.14h, a través de Ràdio Taradell, sonaran Els Segadors. Es fa una crida perquè tothom surti al balcó o s'acosti als carrers més cèntrics amb una ràdio. Un cop s'acabi aquesta acció, es proposa anar fins a Malla i omplir els laterals de la C-17 amb estelades.

TONA: els actes començaran a les 9h del matí a la Plaça Major. Sortida cap al Castell i esmorzar de carmanyola. A les 11.30h a la Plaça Major, acte institucional organitzat per l’Ajuntament. Hissada de la bandera, concert i refrigeri. A la tarda, a les 17.14h, repic de campanes. I seguidament sortida a peu cap a Malla per omplir d’estelades la C-17. A les 18.15h trobada al tram de la Creu Roja.

VALL DEL GES: La concentració tindrà lloc als Jardins de Can Parrella. Els accessos al recinte s'obriran a les 16.30h i l’acte s'iniciarà a les 17.14h.

VIC: a les 16.30h convocatòria de participants en 4 punts. Els punts són: SEPE (C/ Ramon Sala i Saçala, s/n); INSS (Plaça Lluís Companys, 4); Plaça Major: i Plaça de l'Estació, davant la RENFE. Els accessos s'obriran a les 16.30 h i l’acte s'iniciarà a les 17:14h.