ANC Osona

La Rambla de la República es desplegarà de nou al Mercat del Ram (05/04/2019)

El Mercat del Ram de 2019 tornarà a comptar amb la Rambla de la República, que aquest any ha canviat d’ubicació. Situada al Carrer Manlleu, la Rambla de 2019 estarà constituïda per diferents carpes i espais d’Òmnium Cultural, ANC Osona i CDR Vic.

Durant els tres dies del Mercat del Ram, les persones que s’acostin a la Rambla de la República podran informar-se i participar en les campanyes “#JoAcuso” d’Òmnium Cultural, en què es denuncia el judici a la democràcia que s’està perpetrant a Madrid (https://judicidemocracia.cat) o “Tu votes, tu comptes”, la campanya de la candidatura independentista per a les eleccions de la Cambra de Comerç del proper mes de maig (https://tuvotestucomptes.cat). El públic visitant també es podrà inscriure al registre ciutadà del Consell de la República
(https://consell.republicat.cat), entre altres activitats.

La Rambla de la República comptarà amb l’espai Àgora on durant dissabte i diumenge s’hi programaran diverses activitats de formació, debat i reflexió. El dissabte al matí es podrà participar en un taller de xapes. Dissabte a la tarda arribarà el moment de la reflexió audiovisual amb el visionat, i posterior debat, dels documentals La historia de Rosa Parks i Una força més poderosa. La fi de la segregació racial a Nashville. Diumenge al matí, està prevista una xerrada del col·lectiu Latinos Por La República. Per tancar els actes del cap de setmana, diumenge a la tarda s’ha organitzat un taller de no violència a càrrec del Grup Gene Sharp de Centelles.

Les accions programades per part dels diferents col·lectius i entitats aniran acompanyades d’activitats de caràcter lúdic, com ara l’exposició del 600 independentista, entre altres sorpreses.