ANC Osona

Punts de venda dels autocars i samarretes (19/08/2018)

11S → Obertes les inscripcions per a la gran onada que recorrerà l’avinguda Diagonal de Barcelona

Aquest any, la mobilització, que s’anomena ‘Diada per la República catalana’, durà com a lema ‘Fem la República catalana’. El web per a fer les inscripcions ja està disponible. L’adreça per inscriure’s és diada.assemblea.cat. L’objectiu és omplir la Diagonal, des de Glòries fins a Palau de Pedralbes, per la qual cosa s’han habilitat 38 trams al llarg de l’avinguda per inscriure-s’hi. Osona omplirem el tram 18 i Ripollès i Lluçanès el 18.

Punts de venda dels autocars i samarretes:

VIC: venda de tiquets a la parada dels dissabtes al matí a Casa Comella, i també a la Tintoreria Vilà, (c/ Gurb,78), Joieria Costa (Plaça Major, 21) i Els Àngels (c/ Pare Huix, 10). La sortida serà a les 13 des de l’aparcament del Sucre.

LLUÇANÈS: reserva de tiquets enviant un correu a llucnes@assemblea.cat. Sortida a les 12.30 des d’Olost, Prats de Lluçanès i Sant Feliu Sasserra.

MANLLEU: venda de tiquets i samarretes fins el 6 de setembre, els dilluns de 17 a 19h i els dijous de 10 a 12h a Can Puget.

CALLDETENES: venda de tiquets als forns de pa, perriqueries i a l’Ajuntament. Sortida a les 13.30h des de la Plaça 11 de Setembre.

CENTELLES: venda de tiquets al local de l’ANC (El Celler) els diumenges de mercat i els dilluns de 19 a 20h. Sortida a les 12.30h.

EL BISAURA: venda de tiquets a Sant Quirze de Besora a la Floristeria El Roser, Forn Torres i Llibreria Roca. I a Montesquiu a La Llibreria. Sortida des de Montesquiu a les 13.50h des de Càrniques Ausa i des de Sant Quirze a les 14h des de Cugulera.

TONA: venda al Carrer Major número 66 de dimarts a dijous de 18 a 20h.

TARADELL: venda a la parada de l’ANC els dissabtes de 10 a 13h i a Can Vilaró. Sortida a les 13h des de la Plaça 1 d’octubre.

SANT JULIÀ DE VILATORTA: venda a l’Estanc i els diumenges a la concentració de Música per la Llibertat.

GURB: venda de tiquets a l’Ajuntament de Gurb de 9 a 14h. Sortida a les 12 des de ‘El Soler’.

SEVA I SANT MIQUEL DE BALENYÀ: venda de tiquets a Seva a Ca La Glòria i a Sant Miquel a Ca l’Aurèlia. Sortida a les 14.30h des de la Plaça de la Creu de Seva i Plaça de l’Església de Sant Miquel.

FOLGUEROLES: venda de tiquets el 25 i 26 d’agost i l’1, 2, 8 i 9 de setembre a la Plaça Verdaguer i al Punt d’Informació, L’Atelier, Forn Sant Jordi i Pastisseria La Plaça.

VALL DEL GES: venda els dilluns, dimecres i divendres de les 18 a les 21.30h i els dissabtes d’11 a 13h a la Plaça Vella, 1 de Torelló. I també a la Llibreria Xicoy, Llibreria Montseny i Torelló Jove. A Sant Pere de Torelló venda de tiquets a l’Ajuntament i a Sant Vicenç al bar El Casal.

COLLSACABRA: reserva de tiquets a collsacabra@assemblea.cat.

RODA DE TER: venda els dissabtes i diumenges 25 i 26 d'agost i l'1 i 2 de setembre, a la Plaça Major de Roda de Ter de les 10h a 13h.

ELS HOSTALETS DE BALENYÀ: venda de tiquets al Forn Nou fins al 10 de setembre. Sortida a les 13h des de la parada de Sagalés.

SANT MARTÍ DE CENTELLES I AIGUAFREDA: venda el 26 d'agost i 9 de setembre a la parada que hi haurà a la Plaça Major i de dilluns a divendres a la Gestoria. Sortida a les 13.30h des de la parada del bus.

VOLTREGANÈS: reserva de tiquets al 635 48 71 49. Sortida a les 14h des de la Pista de patins de Sant Hipòlit.