ANC Osona

L'ANC Osona renova la coordinadora comarcal (03/07/2018)

Tal com marquen els estatuts de l'ANC, l'assemblea general feta el dijous 21 de juny al centre cívic de Can Pau Raba de Vic, va renovar la coordinadora comarcal a Osona. Durant la reunió, la fins ara coordinadora de l'ANC Osona, Jèss Carol, va repassar la feina feta durant l'últim mandat i les àrees amb les quals s'organitza l'entitat.

La coordinadora comarcal ha incorporat set nous membres: Montserrat Molas, Ramon Constansó, Ramon Barniol, Jaume Gallart, Aleix Andreu, Marta Riera i Jordi Vidal. I en segueixen formant part: Jèss Carol, Josep Maria Coll, Valentí Comas, Eulàlia Espona, David Farrés, Carme Godayol, Jordi Grau, Mariana Muchnik, Jordi Ponsa, Núria Riera i Clara Vilaplana. També es manté Jordi Vilarrodà com a representant del Ripollès. La renovació de la coordinadora va tirar endavant per unanimitat.

Ramon Barniol, nou coordinador
Aquest dilluns, l'equip també es va reorganitzar internament. El canvi més destacat és que Ramon Barniol assumeix la coordinació de l'ANC Osona, en substitució Jèss Carol. D’altra banda, Carme Godayol seguirà com a secretària de l'ANC Osona i Valentí Comas com a tresorer.