ANC Osona

Dijous, Agustí Alcoberro oferirà una xerrada sobre els presos polítics després de tancar-se a la 'presó' de Vic (28/11/2017)

El vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro, oferirà dijous a Vic la conferència ‘Per la llibertat dels presos polítics: de la repressió franquista als presos polítics actuals'. Alcoberro, que també és historiador, hi explicarà la seva experiència com a pres polític durant el franquisme i ho compararà amb la situació actual. La xerrada, organitzada per l'ANC Osona, Òmnium Osona i el CDR Alt Ter, serà a dos quarts de 8 del vespre a l'auditori de l'antiga Caixa Manlleu, a la rambla de l'Hospital de Vic.

Prèviament, a partir de les 6, Alcoberro participarà a l'acció 'Un poble empresonat', tancant-se a la 'presó' que s'ha instal·lat a la plaça Major de Vic. Ho farà acompanyat de la secretària de l'ANC, Eulàlia Subirà, i el també membre del Secretariat Nacional Ricard Ibáñez. Dissabte, dia 2, Antonio Baños i Glòria Segarra (tots dos membres del Secretariat Nacional) es tancaran també a la presó a partir de les 12 del migdia.