ANC Osona

Vic, Taradell i Tona organitzen autocars per anar al Concert per la llibertat dels presos polítics (26/11/2017)

Les territorials de l'ANC de Vic, Taradell i Tona organitzen autocars per assistir, dissabte, al concert per la llibertat dels presos polítics, que començarà a les 4 de la tarda i es farà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Els busos sortiran pels volts de les 2 i tornaran un cop acabi el concert, que es preveu que duri unes tres hores.

A Vic, els tiquets es poden reservar a Autocars Serrat; a Taradell, a Can Vilaró, i, a Tona, al local de l'ANC (C/ Major, 12, de dimarts a divendres de 18 a 20h) i també al correu: tona@assemblea cat.

Els Amics de les Arts, la Companyia Elèctrica Dharma i La Banda Impossible seran els caps de cartell del concert, on també hi actuarà l'osonenca Paula Valls o Eric Vergés, d'Els Catarres. Les entrades costen de 10 a 30 eurps i es poden comprar a través del web de l'ANC. Tots els beneficis aniran a parar a la caixa de solidaritat, que fins ara ja ha servit per cobrir les sancions i fiances contra els organitzadors del 9-N i contra la presidenta i la Mesa del Parlament.