ANC Osona

Acte a Tona: 'L’1 d’octubre trenquem amb el règim del 78' (31/07/2017)

L’acte es farà el dissabte 5 d’agost a la plaça de l’ajuntament de Tona i comptarà amb les intervencions de Josep Sabaté, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, i Núria Alcaraz, membre de la sectorial de l’ANC Feministes per la independència.

El proper 5 d’agots Tona Decideix! i la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a Tona (ANC Tona), han organitzat un acte en motiu de la Festa Major d’estiu del poble i emmarcat dins de la primera edició de l’espai autogestionat “La Nota”.

En Josep Sabaté és Membre de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, ha estat Coordinador Tècnic del Pacte Nacional pel Referèndum i Coordinador de Mobilitzacions de l'ANC. Treballa a la UPC.

La Núria Alcaraz és Sociòloga especialitzada en estudis de gènere i esta realitzant el doctorat de sociologia a la UAB sobre la participació política de les dones.

El referèndum i la independència compten amb ampli suport transversal. En aquest acte, Alcaraz i Sabaté plantejaran perquè la República Catalana és una oportunitat per a construir un país més just per als treballadors, els joves o les dones.

En aquest sentit, exposaran perquè les esquerres han de defensar amb fermesa i sense dubtes el referèndum, pel que representa a nivell democràtic i perquè és una autèntica moció de censura al règim nascut del 78.

L’acte s’iniciarà a les 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament de Tona.