ANC Osona

Vic, Manlleu, la Vall del Ges, Gurb i el Ripollès organitzen autocars per anar al judici pel 9-N (26/01/2017)

Les assemblees territorials de l'ANC de Vic, Manlleu, la Vall del Ges, Gurb i Ripoll organitzen autocars per donar suport a l'expresident Mas i les exconselleres Rigau i Ortega en el judici que començarà el dilluns 6 de febrer. La convocatòria és a partir d'un quart de 9 del matí, però encara no se sap el lloc exacte on es farà. Els autocars sortiran d'Osona i del Ripollès pels volts de les 6 del matí, i tornaran al migdia.

En el cas de Vic, els tiquets es poden reservar a Autocars Serrat (C/ Jaume I, 13) o a la parada de dissabte al matí davant de Casa Comella. A Manlleu, els bitllets es poden comprar al restaurant El Manlleuet. A Torelló, es poden reservar a Can Tor o a la Llibreria Montseny. A Gurb, les reserves de places es poden fer a través del correu gurb@assemblea.cat. Finalment, a Ripoll, es poden adquirir a la parada dels dissabtes al carrer Sant Pere.

Sota el lema 'El 6-F, ens jutgen a tots', l’ANC, Òmnium, l’AMI i l’ACM promouen una mobilització “massiva” a l’entrada del tribunal. També fan una crida perquè tothom que ho vulgui s'inscrigui al web https://9nsomtots.cat/.