ANC Osona

L'ANC Osona, Ripollès i Lluçanès presentarà divendres la campanya 'Fem futur' a Vic (09/01/2017)

La Regió 9 de l'ANC (Osona, el Ripollès i el Lluçanès) donarà el tret de sortida a la campanya 'Fem futur' aquest divendres. Ho farà amb l'acte ‘Comença la precampanya: organitzem-nos per guanyar el referèndum!’ a l'auditori de l'antiga Caixa Manlleu de Vic, a la rambla de l'Hospital, a partir de les 8 del vespre.

L'acte pretén informar i activar al màxim de gent possible de cara a uns mesos decisius. Joan González i Neus Portet, membres del Secretariat Nacional de l’ANC, seran els encarregats d'explicar l’estat del procés, l'articulació del referèndum i les properes accions de l’Assemblea amb l'objectiu de guanyar-lo. La sessió està oberta a tothom.

La campanya 'Fem futur' comptarà amb l’empenta de 5.000 voluntaris, i es dirigirà sobretot als demòcrates, votants de partits no independentistes però partidaris del dret a decidir, que encara no tenen clar què votaran al referèndum. Així, l'ANC s'esforçarà per convèncer les bases dels Comuns i del PSC perquè se sumin al referèndum, encara que no sigui pactat amb l'Estat. D'altra banda, l'entitat també enfocarà la campanya a informar els catalans residents a l'estranger sobre la consulta, prevista de moment per al setembre.