ANC Osona

Aquest dissabte, acte amb Jordi Sànchez a Manlleu (31/08/2016)

Les assemblees territorials de Manlleu, Roda de Ter i la Vall del Ges organitzen una ‘Assemblea a la fresca’ per aquest disabte, dia 3, que comptarà amb Jordi Sànchez. A partir de les 6 de la tarda, el president de l’ANC participarà en un berenar als Jardins de Can Puget, acompanyat d’Elisenda Paluzie, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

Quan faltaran només vuit dies per a la Diada, Jordi Sànchez valorarà l’estat del procés i explicarà per què és important sortir al carrer l’11 de Setembre en un dels cinc punts des d’on es demostrarà que els catalans estem a punt per a la República Catalana.

L’acte, conduït pel periodista Jordi Vilarrodà, també comptarà amb l’actuació musical del manlleuenc Joan Usart.

D’altra banda, la campanya d’estiu de l’ANC, “Activa’t per la República Catalana”, continuarà els propers dies. Dissabte al matí, es farà una “plantada” de despertadors davant l’Ajuntament de Centelles per denunciar els greuges de l’Estat espanyol amb Catalunya. L’acció es repetirà l’endemà al matí als carrers Major i del Pont d’Aiguafreda. Tots dos municipis estan afectats pel mal servei de la xarxa de Rodalies i, per això, defensaran una Catalunya independent que permeti disposar d’unes infraestructures de primera.