ANC Osona

Osona i el Ripollès reserven més de 140 autocars per anar a Berga l'11 de Setembre (20/08/2016)

Un any més, la mobilització de la Regió 9 (Osona, el Lluçanès i el Ripollès) tornarà a ser molt important aquesta Diada. Les assemblees territorials han reservat fins ara 143 autocars per participar a la concentració de Berga, on la temàtica girarà entorn la cultura. En total, hi ha unes 7.200 places disponibles. Cal destacar que les seccions de Manlleu i Taradell també posen a disposició dos autocars adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

L'ANC Vic és qui ofereix més places. Com l'any passat, ha reservat 30 autocars. Manlleu en té dotze a punt i la Vall del Ges, deu. Des del Ripollès, també sortiran una desena d'autocars cap a Berga.

Les assemblees territorials d'Osona i el Ripollès fa dies que venen els tiquets d'autocar. Els podeu trobar detallats a la pàgina web http://www.ancosona.com/.

Les inscripcions per participar a la mobilització de la Diada i garantir que sigui un èxit es poden fer a través del web http://apunt.assemblea.cat. Osona té assignat el tram 13; el Ripollès, el 15, i el Lluçanès, el 20.

La mobilització d'aquest Onze de Setembre és tan important com les anteriors perquè, per primera vegada, tenim el Parlament amb majoria independentista i el Govern de la Generalitat amb un mandat i un compromís inequívocs per la independència. El poble, les institucions i la societat civil estem a punt per construir la República Catalana. A banda de Berga, també s'ompliran els carrers de Barcelona, Lleida, Salt i Tarragona simultàniament.