ANC Osona

Vic, seu electoral de la consulta interna de l’ANC (11/07/2016)

Vic acollirà una de les seus electorals de la consulta interna sobre el referèndum que l’ANC farà als seus socis el proper divendres i dissabte. En concret, s’instal·larà a la Casa Comella (al carrer Verdaguer, 3, just a l’entrada de la plaça Major) i està dirigida especialment als socis de la Regió 9 (Osona, el Lluçanès i el Ripollès). En aquesta consulta es preguntarà als socis si cal exigir a les institucions catalanes que convoquin al poble de Catalunya a un referèndum per decidir sobre la independència.

Divendres, es podrà votar de 5 de la tarda a 9 del vespre i, dissabte, de 10 del matí a 2 del migdia. També es podrà votar telemàticament des de dimecres fins dissabte a les 2 del migdia. Podran votar tots els membres de l'ANC que en data 12 de juliol es trobin correctament inscrits com a socis de ple dret. Abans d’aquest dimarts, 12 de juliol, també es pot sol·licitar el vot anticipat a través del correu electrònic juntaconsulta2016@assemblea.cat. Els resultats provisionals es faran públics el diumenge 17 de juliol i una setmana després, el dia 23, la Junta Electoral de l’entitat proclamarà els resultats definitius.

Per tal de resoldre dubtes sobre el referèndum, els últims dies s’han organitzat diversos actes, com el que es va fer dimecres a Taradell, amb Liz Castro, membre del SN, i Elisenda Paluzie, deganada de la Facultat d’Economia i Empresa de l’ANC.