ANC Osona

L’ANC Vic organitza autocars per a les dues properes mobilitzacions a Barcelona (22/05/2016)

L’ANC Vic prepara autocars per anar a les dues manifestacions que es faran a Barcelona els propers caps de setmana i a les quals s’ha adherit l’ANC. La primera, convocada per diverses entitats socials, sobiranistes, sindicals i culturals i algun partit polític per diumenge que ve, pretén denunciar les accions del Tribunal Constitucional contra lleis aprovades pel Parlament i, a la vegada, reclamar polítiques socials sota el lema ‘Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials, democràcia real’. L’altra convocatòria és per al següent diumenge, dia 5 de juny, en defensa de l’Ebre.

En tots dos casos, l’autocar de l’ANC Vic sortirà a les 10 del matí de l’estació d’autobusos. El bitllet costa 9 euros i es pot comprar a la parada de l’ANC Vic de cada dissabte al matí davant de Casa Comella o bé a Autocars Serrat (c/ Jaume I, 13).

Amb aquestes manifesacions, l’Assemblea vol plantar cara als atacs de l’Estat espanyol. La manifestació de diumenge que ve sortirà a les 12 del migdia de la plaça Urquinona de Barcelona i acabarà a la delegació del govern espanyol, davant Pla de Palau. La del dia 5 també començarà a les 12, però sortirà de la plaça Universitat i arribarà a la plaça de la Catedral.