ANC Osona

L’ANC Vic organitza un quadrangular intercultural de futbol 7 (22/05/2016)

Després d’organitzar amb molt d’èxit un triangular intercultural de futbol 7 ara fa un any, l’ANC Vic repetirà la jugada el proper dissabte 28 de maig. Aquest cop, però, serà un quadrangular de futbol 7 per a veterans. Als equips d’Amic Amazigh, de Ghanesos d’Osona i de l’ANC Vic s’hi suma aquest any un combinat de sud-americans. La competició es farà a les instal·lacions de l’OAR Vic a partir de dos quarts de 5 de la tarda i s’allargarà fins al volts de les 8 del vespre.

La idea és que es juguin dos partits de 20-25 minuts (Amic Amazigh-Combinat Sud-americà i ANC Vic-Equip de Ghana) i la final la disputaran els guanyadors dels dos primers enfrontaments. Durant el joc, hi haurà l’actuació de Gospel Music Impact i, un cop acabi, es lliuraran els premis, hi haurà berenar per a tothom, amb una mostra de cuines del món, i serà el torn dels parlaments, amb un representant de la Sectorial d’Immigració de l’ANC i Ana Surra, exrefugiada política d’Uruguai i candidata d’ERC a les eleccions del 26-J.

L’ANC Vic ha decidit repetir l’experiència després que l’any passat el triangular intercultural va servir per donar a conèixer el procés d’independència a persones d’altres indrets del món i que ara viuen a Catalunya. La iniciativa està oberta a tothom, ja sigui com a jugador o de públic. Qui estigui interessat a jugar, cal que es posi en contacte amb l’ANC Vic.