ANC Osona

Eulàlia Espona, Arnau Galobardes i Ferran Garriga, representants de la regió 9 al Secretariat Nacional de l’Assemblea (15/05/2016)

Aquest dissabte els socis de l’Assemblea Nacional Catalana van escollir els membres del nou secretariat nacional i també els representants de la seva regió. Osona, Ripollès i Lluçanès, que formen la regió 9, tindran com a representants Eulàlia Espona i Arnau Galobardes de Vic i Ferran Garriga de Tona. Van sumar 247, 203 i 162 vots, respectivament. Galobardes i Garriga repeteixen i serà el segon any que són representants de la regió al secretariat. Aquest darrer any van estar molt implicats en la comissió de mobilització i especialment en l’11 de setembre. Per la seva banda, Eulàlia Espona s’estrena en aquest nou mandant. Espona ha estat durant tres anys coordinadora de l’ANC Osona.

A nivell nacional també hi haurà, un mandat més, un osonenc. És Jordi Pairó de Torelló, que aquests darrers mesos va exercir de coordinador de la comissió política del l’Assemblea. Pairó va ser escollir amb 1.994 vots.

La regió va comptar amb tres seus on els socis van poder exercir el seu dret a vot al llarg del matí de dissabte. Van ser a Vic, Torelló i Balenyà. A més de les seus presencials, al llarg de la setmana els socis, per primera vegada, van poder votar telemàticament.


*Aquestes dades van ser publicades dissabte al vespre. Els resultats definitius es publicaran el dimarts 17 de maig.

**Podeu consultar el resultats provisionals al link.