ANC Osona

L’ANC Vic se suma a una campanya de solidaritat amb l’Equador (10/05/2016)

L’ANC Vic s’ha sumat a la campanya de l’Associació d’Equatorians d’Osona que recull material per enviar als damnificats pels terratrèmols de l’Equador del mes passat. L’Assemblea fa una crida a la solidaritat i, per això, els propers dissabtes 14, 21 i 28 de maig instal·larà un punt de recollida en la parada de davant de Casa Comella.

El material prioritari que ha indicat el consulat equatorià són productes d’higiene personal (sabó, pasta i raspall de dents, compreses, bolquers, etc.), estris de cuina (olles, cassoles, gots i plats de plàstic, etc.), làmpades portàtils LED o recarregables, tendes de campanya o carpes gegants, sacs de dormir i llits plegables.

La solidaritat és un dels valors que promou l’ANC per a la futura República Catalana. Amb aquesta acció, l’Assemblea de Vic fa costat als damnificats pels terratrèmols, però també als equatoriants que viuen a Catalunya i que també ajuden i s’impliquen en la construcció del nou país.

La parada de l’ANC Vic s’instal·lada cada dissabte al matí, de 10 a 13h, davant de Casa Comella, al principal accés d’entrada a la plaça Major.