ANC Osona

L'ANC també sortirà al carrer per Sant Jordi (20/04/2016)

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, les parades de les Assemblees Territorials de l'ANC es multiplicaran aquest dissabte. N'hi haurà a Vic, Manlleu, Torelló, Sant Vicenç i Taradell amb l'objectiu d'explicar l'estat actual del procés i, en el marc de la campanya 'Endavant República', recolliran els desitjos dels veïns per a la construcció de la República Catalana. També posen en marxa campanyes de renovació d'estelades.

Parada de l’ANC Vic a la plaça Major amb punts de llibre: Com cada setmana, hi haurà informació i marxandatge de l’Assemblea Nacional Catalana. Dissabte, coincidint amb Sant Jordi, es regalaran punts de llibre de l’ANC. La parada s’instal·la davant de Casa Comella de 10 a 13h.

L’ANC Manlleu recollirà desitjos a la plaça Fra Bernadi: Durant tot el dia (de 10 a 20h), l’Assemblea de Manlleu tindrà una parada a la plaça, on “plantarà” un arbre dels desitjos per al nou país. Tothom que ho vulgui hi podrà deixar el seu desig. També hi haurà marxandatge i informació.

La Vall del Ges s’omplirà d’estelades per Sant Jordi: L’ANC tindrà parades informatives i de marxandatge a Sant Vicenç de Torelló (de 9 a 14h) i Torelló (de 9 a 14h i de 16 a 20h). També posen en marxa una campanya de renovació d’estelades, que promocionen amb aquest VÍDEO protagonitzat per veïns.

Taradell omplirà rajoles de desitjos: L’ANC Taradell instal·larà una parada de 10 a 13h just davant de Can Prat (entre la carretera de Mont-rodon i el passeig Domènech Sert). Tothom que ho vulgui podrà escriure els seus desitjos per al nou país en una rajola. Tots els missatges s’exposaran a la mateixa parada. També activa la campanya de renovació d’estelades.

D'altra banda, us recordem que, aquest dijous, es presenten a Vic els llibres ‘Els últims 100 metres’, de Quim Torra, i ‘Herois indepes’, de Jordi Calvís i Andreu González. Serà a partir de les 7 del vespre al Casino de Vic.

De cara a diumenge, l'ANC Vic i Súmate organitzen a la plaça de la Noguera de Vic (Pg. de la Generalitat, cantonada c/ Bisbe Strauch) un acte que porta per títol ‘¿Por qué nos interesa una Catalunya independiente?’. Començarà a les 10 del matí i hi participarà Paco Martínez, de Súmate. A més, durant el matí, hi haurà una xocolatada per als assistents. A Calldetenes, l'ANC estarà present a la Festa dels Tonis.