ANC Osona

Jordi Sànchez, Marta Rovira, Ramon Tremosa i Joan Coma en una trobada de socis i simpatitzants de l’ANC a Vic (29/03/2016)

L’ANC Vic celebrarà aquest proper divendres, 1 d’abril, una trobada de socis i simpatitzats que servirà per tenir informació directe del punt en què es troba el procés d'independència i de com poder contribuir en aquest procés durant els propers mesos. Serà a les 7 de la tarda a l’auditori de l’antiga Caixa Manlleu (Rambla Hospital, 11 de Vic).

L’acte comptarà amb les intervencions del president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez; la diputada al Parlament de Catalunya, Marta Rovira; l’eurodiputat Ramon Tremosa, i el regidor vigatà Joan Coma.


Lluís Llach a Roda de Ter el 15 d’abril

D’altra banda, el proper divendres, 15 d’abril, tindrà lloc una xerrada-col·loqui a Roda de Ter sota el títol ‘Construint la República Catalana'. Serà a les 20.30h al Teatre Eliseu. Comptarà amb la participació de Lluís Llach, diputat de Junts pel Sí i president de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent al Parlament, i Pere Grau, membre del secretariat nacional de l'ANC.