ANC Osona

Autocars des d’Osona per assistir a la manifestació del 7 de febrer a Amposta (07/02/2016)

Després de l'aprovació del nou pla de conca de l'Ebre per part del Govern Espanyol la Plataforma en Defensa de l'Ebre ha convocat una manifestació el proper 7 de febrer per mostrar el seu rebuig.

L’Assemblea Nacional Catalana considera que aquest pla hidrològic de conca representa un nou atac frontal de l’estat espanyol ja que afecta a la capacitat de gestió dels nostres recursos naturals i per això donem suport a la manifestació del 7 de febrer i a totes les actuacions pacífiques que s'emprenguin per tal d'aturar l'aplicació d'aquest pla hidrològic de la conca de l'Ebre.

Des d’Osona s’organitzen autocars per poder assistir-hi. Des de Vic se sortirà de l'estació d'autobusos a les 8:30 i la tornada serà a les 16h (sortida des d’Amposta). El preu del viatge és de 13€. Hi ha la possibilitat de comprar també tiquet pel dinar (opcional) que organitza l’assemblea territorial del Delta de l'Ebre per 13€. Es podrà adquirir conjuntament amb el tiquet del bus. La compra dels tiquets de l’autocar i la reserva del dinar s’ha de fer presencialment a Autocars Serrat, SL, c. Jaume I, 13 de Vic o bé a la parada de l'ANC de Vic dels dissabtes al matí a la Plaça Major davant la Casa Comella. Les reserves del dinar es tancaran el dia 2 de febrer.

Des del Lluçanès també s’organitza un autocar. Sortirà a les 7:15h des del pavelló d’Olost i el preu del viatge és de 15€. Per a més informació i inscripcions: llucanesviu@gmail.com i al 619 87 13 92.