ANC Osona

Autocar per anar a la mobilització de diumenge a Barcelona (17/11/2015)

L’ANC de Vic ofereix la possibilitat d’anar amb autocar a la mobilització ciutadana que es farà diumenge a Barcelona per donar suport a les institucions i demanar unitat. La concentració serà a les 12 del migdia al passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella.

Per anar-hi amb autocar des de Vic cal dirigir-se a Autocars Serrat (c/ Jaume I, núm. 13) en l'horari de 9.30 a 13.30h i de 16 a 20h, i dissabte de 9.30 a 13h. Dissabte, també es podran comprar tiquets a la parada de l'ANC de Vic a la plaça Major. El preu del bitllet és de 8 euros. L’autocar, que ofereix 64 places, sortirà des de la zona del Sucre a les 10 del matí i la tornada serà un cop acabi la mobilització, pels volts de dos quarts de 2 del migdia. També farà una parada a les 4 Carreteres de Tona.

L'acte estava previst per diumenge passat però es va ajornar com a mostra de suport a les víctimes dels atemptats de París. Des de l’ANC es vol fer especial èmfasi en el doble objectiu de la convocatòria: d’una banda, expressar el suport públic de la societat civil a les seves institucions, al Parlament de Catalunya i a la resolució aprovada dilluns de la setmana passada, davant els atacs per part dels organismes de l'Estat espanyol i, de l’altra, demanar unitat als 72 diputats de Junts pel Sí i la CUP per tirar endavant el procés.