ANC Osona

L’ANC de Vic organitza un autocar per anar a la mobilització de diumenge a Barcelona (12/11/2015)

L’ANC de Vic ofereix la possibilitat d’anar amb autocar a la mobilització ciutadana que es farà diumenge a Barcelona per donar suport a les institucions, i més després que el Tribunal Constitucional ha suspès la resolució d’inici del procés, i també per demanar unitat als 72 diputats de Junts pel Sí i la CUP per la formació del Govern. La concentració serà a les 12 del migdia al passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella. Des d’allà, l'ANC també farà públic el seu posicionament respecte la situació política actual.

Per anar-hi amb autocar des de Vic cal dirigir-se a Autocars Serrat (c/ Jaume I, núm. 13) en l'horari de 9.30 a 13.30h i de 16 a 20h i dissabte de 9.30 a 13h. El preu del bitllet és de 8 euros. L’autocar, que ofereix 64 places, sortirà des de la zona del Sucre a les 10 del matí i la tornada serà un cop acabi la mobilització, pels volts de dos quarts de 2 del migdia. També farà una parada a les 4 Carreteres de Tona.

L'ANC fa una crida a les assembles territorials i a tota la ciutadania per fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre.