ANC Osona

L’ANC convoca una concentració de suport al Parlament per aquest dilluns al vespre a Vic (08/11/2015)

Aquest dilluns, l’ANC de Vic, juntament amb Òmnium Osona i l’AMI, visualitzaran el seu suport al Parlament de Catalunya en una concentració que es farà a la plaça Major de Vic a partir de dos quarts de 8 del vespre. L’objectiu de l’acció és fer costat a la cambra que demà aprovarà la resolució d’inici del procés de creació de l’estat català.

La de Vic és una de les moltes concentracions que es faran a diverses ciutats del país en un dia important per a la construcció de la República Catalana que coincideix, a més, amb el primer aniversari del procés participatiu del 9-N. A la capital d’Osona, es farà a la plaça Major, just davant de l’Ajuntament, i consistirà en la lectura d’un breu preàmbul i dels punts de la resolució. L’ANC convida a assistir-hi gent de tota la comarca.

D’altra banda, les entitats sobiranistes també faran un seguiment especial del ple del Parlament de demà. Instal·laran una pantalla i un equip de so al davant mateix de la cambra per seguir en directe el curs de la sessió parlamentària (des de les 10 del matí). Un cop acabada la sessió, Quim Torra, president d’Òmnium Cultural; Jordi Sánchez, president de l’ANC, i Carles Puigdemont, president de l’AMI, faran una compareixença pública per a fer-ne una valoració.