ANC Osona

La Plaça Major de Vic acollirà un gran mosaic de motos (06/09/2015)

El proper 11 de setembre, els Motards Independentistes, conjuntament amb l’ANC Vic, ompliran la Plaça Major de capital d’Osona de motos vingudes d’arreu de Catalunya. Totes elles formaran un gran mosaic abans de sortir direcció Barcelona per participar, a la tarda, a la Via lliure de la Meridiana.

Els participants d’aquesta acció arribaran a Vic provinents d’arreu de Catalunya. S’han establert diversos punts i horaris de trobada per fer ruta conjunta fins a Vic. A les 7 del matí sortiran columnes des de diversos punts com Vilafranca del Penedès (benzinera Esclat), del Maresme (Rotonda del Rengle de Mataró), Barcelona (estació Renfe st. Andreu Comtal Meridiana), Manresa (benzinera de carretera de Solsona-st. Joan de Vilatorrada, a sota l'Eix (la del Pi de les tres Branques), Lleida (benzinera de Sidamon) o Girona (aparcament del Decathlon). A les 7:35 també sortirà la columna del Vallès (benzinera dels Batzacs C17 Parets).

A les 8 del matí s'obrirà l'accés a la Plaça Major de Vic per anar col·locant les motos que formaran un gran mosaic. Un cop col·locades, a partir de 2/4 de 10, hi haurà les intervencions de Carme Vilaró, coordinadora de l’ANC Vic, Núria Mingall en representació dels Motards i Anna Erra, alcaldessa de Vic. L’acte també comptarà amb la participació d’en Peyu.

Aquest acte serà el punt de sortida de la VI Manifestació Independentista en moto. La sortida de les motos de la Plaça Major de Vic serà a les 10 del matí. La següent parada serà El Bruc i a les 13h està prevista l’entrada a Barcelona per la Meridiana per acabar participant a la Via Lliure 2015.