ANC Osona

Concerts i grups de cultura popular animaran els trams de la Regió 9 a la Via Lliure (05/09/2015)

Diversos grups musicals i de cultura popular animaran els trams assignats a la Regió 9 (del 42 al 47) a la Via Lliure a la República Catalana que farem divendres que ve a la Meridiana de Barcelona. L’objectiu és entretenir l’estona i engrescar els assistents fins que arribi el moment àlgid de la manifestació, previst pels volts de les 5 de la tarda.

Així, entre dos quarts de 4 i les 5, els grups osonencs Flipats, Boys Damm i Bonobos actuaran en un escenari instal·lat entre els trams 44 i 45. A més, com que a la Regió 9 se li ha assignat l’eix ‘Oberts al món’, es podrà gaudir de l’actuació d’un grup de ghanesos de Vic.

Com s’ha fet els anys anteriors, també hi haurà mostres de la cultura popular del país durant la tarda. Al tram 42, hi haurà Els Sagals d’Osona, que desplegaran una estelada gegant per sobre de la gent. Els Bastoners del Ges i els Grallers de Sant Vicenç de Torelló animaran el tram 43 i els Gegants de Prats de Lluçanès seran protagonistes al 45.

D’altra banda, l’ANC de Taradell ha presentat aquest divendres al vespre el vídeo ’27-S. On tot comença!’, que transmet la idea que no importa d’on siguem, com siguem, què pensem… sinó que entre tots construirem un país lliure. Al vídeo, enregistrat al Casino de Vic, hi surten majoritàriament veïns de Taradell que reclamen un país lliure i democràtic, i animen a la mobilització.

Les inscripcions a la Via Lliure continuen obertes a través del web http://via.assemblea.cat o bé trucant al 93 522 11 09 (de 10 a 20h). Els trams 42, 43, 44 i 47 ja estan plens. Per tant, els que encara no s’hi ha apuntat ho han de fer als trams 45 o 46, o qualsevol altre tram proper.

Pel que fa als 184 autocars que sortiran de la Regió 9 estan pràcticament plens. Les assemblees territorials venen aquest cap de setmana les últimes places.