ANC Osona

La Regió 9 té gairebé plens tots els autocars per anar a la Via Lliure de l’11-S (04/09/2015)

Quan queda només una setmana per a la Via Lliure a la República Catalana que farem a la Meridiana de Barcelona, tots els autocars que sortiran de la Regió 9 (Osona, el Lluçanès i el Ripollès) estan gairebé plens. Només queden places a una vintena d’autocars. En total, s’ha aconseguit mobilitzar 184 autocars, 27 més que la Diada de l’any passat. Això vol dir que s’ofereixen més de 9.500 places, que se sumaran als centenars de persones que aniran a Barcelona amb tren o bé amb cotxe particular.

Les places que queden lliures són de les Assemblees Territorials de Centelles, Collsacabra, Folgueroles, Gurb, Sant Julià de Vilatorta, Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell, Tona, el Voltreganès i Roda de Ter. A Vic, fins ara, han omplert 22 busos dels 29 disponibles. Per aconseguir tiquet cal dirigir-se a la parada que l’ANC Vic munta davant de Casa Comella els dies de mercat. A Manlleu, les últimes hores, ha aconseguit un autocar més i, del municipi, finalment, en sortiran 18. Aquest divendres al vespre, de 7 a 9, es poden comprar tiquets a Can Puget. A Torelló, fa dies que els 15 disponibles estan plens.

Al Lluçanès, només queden 10 places. En total, aquesta zona mobilitzarà 4 busos (200 places). El Ripollès té les mateixes places disponibles (10). Els últims dies, ha sumat tres autocars més i en sortiran 21 dels municipis ripollesos. Uns 700 veïns d’aquesta comarca aniran amb autocar.

Qui encara no tingui bitllet s’aconsella posar-se en contacte amb algun membre de les Assemblees Territorials o bé dirigir-se a les parades que es munten aquests dies a diversos municipis.

Pel que fa a l’ocupació dels trams, la meitat dels adjudicats a la Regió 9 ja estan plens. En concret, els trams 42, 43 i 44. Per això qui s’apunti a partir d’ara ho ha de fer al 47, que està quasi ple, i als 45 i 46, que ara mateix tenen una ocupació mitjana. L’actualització es pot consultar al web www.assemblea.cat.

Recordeu que les inscripcions s’han de fer a través del web http://via.assemblea.cat; trucant al 93 522 11 09, en què un equip de voluntaris resoldran dubtes i ajudaran a fer les inscripcions, o bé dirigint-se a les Assemblees Territorials, que també donen un cop de mà a la gent que té ganes de participar-hi.