ANC Osona

L’ANC de Vic i Súmate organitzen un acte per sumar suports i explicar els beneficis d’una Catalunya independent (30/08/2015)

L’ANC de Vic i l’associació Súmate es dirigiran dissabte a un sector de la població poc favorable al procés cap a la independència i que temen que un nou estat els farà trencar amb les seves arrels espanyoles. Sota el títol ‘Sin renunciar a las raíces’, comptarà amb la participació de Víctor Cucurull, membre del Secretariat Nacional de l’ANC; Gabriel Rufián, membre de Súmate i del Secretariat de l’Assemblea; Paco Martínez, jubilat i membre de Súmate, i de la vigatana Pepi Gómez. Tots junts defensaran la idea que la nova Catalunya la farem millor entre tots i explicaran els beneficis d’una Catalunya independent.

L’acte, presentat per Marc Güell, també tindrà l’acompanyament musical de Rumba Catalana Reyes i de Quim Vila, i es tancarà amb una berenar popular de pa amb tomàquet. ‘Sin renunciar a las raíces’ es farà justament a una zona de la ciutat on es concentra més gent que té arrels espanyoles. Serà al Prat de la Riera (Passeig Pep Ventura) a partir de les 6 de la tarda. Des de l’ANC es fa una crida que tothom que conegui persones amb aquest perfil, les animin a assistir a l’acte.

Acte unitari a Taradell

D’altra banda, l’ANC de Taradell, juntament amb les agrupacions locals de CDC, ERC i SI, organitzen divendres un acte unitari de cara a l’11-S. Sota el lema ‘Taradell, junts per la independència’, comptarà amb la intervenció de Jordi Cuixart, vicepresident d’Òmnium, i de Carme Bayot, que llegirà el manifest, i les actuacions de la Coral Arpa i Pep Sala. A més, l'ANC de Taradell presentarà el vídeo '27-S. On tot comença. Via lliure a la República Catalana'. Com els últims anys, es farà a La Plaça a partir de dos quarts de 9 del vespre. En cas de pluja, es faria a Can Costa.