ANC Osona

Cultura i educació tanquen la campanya d’estiu de l’ANC a Osona amb actes a Folgueroles i Calldetenes (30/08/2015)

Aquesta propera setmana l’Assemblea Nacional Catalana tancarà les activitats de la campanya d’estiu. Al llarg de deu setmanes s’han anat desgranant, a través de diversos actes i accions arreu del territori, els eixos que vertebraran la República Catalana. El darrer eix que es posa sobre la taula és Cultura i Educació. En el cas d’Osona, aquesta propera setmana se celebraran dos actes emmarcats en aquest eix.

El divendres 4 de setembre, l’assemblea territorial de Folgueroles farà un foc de camp per la independència a Prats de la Damunt. Començarà a les 8 del vespre i està previst que s’allargui fins a mitjanit. Els participants podran escoltar i també explicar històries a la vora del foc. Hi haurà una brasa i cadascú hi podrà coure botifarra i cansalada i fer torrades. El preu és de 5€ amb beguda inclosa. Per sopar cal fer reserva enviant un correu electrònic a folgueroles@assemblea.cat. L’acte compta amb la col·laboració de l’ANC de Calldetenes, Sant Julià de Vilatorta i Santa Eugènia de Berga a més de l’Ajuntament de Folgueroles, la Fundació Jacint Verdaguer i el forn de pa Sant Jordi.

El dissabte, 5 de setembre, serà el torn del teatre. L’ANC Calldetenes, amb la col·laboració de les territorials de Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Santa Eugènia de Berga, i l'Ajuntament de Calldetenes presenta l'obra de Teatre ‘La Butaca’. Serà a 2/4 de 10 del vespre a l’Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta d’una obra divertida i irònica. El preu de l'entrada anticipada és de 10 euros i es pot adquirir a l'Ajuntament i els forns de pa de Calldetenes. A taquilla tindrà un preu de 12 euros.