ANC Osona

Les territorials de l’ANC d’Osona Sud entreguen a Càritas 100kg de menjar en conserva (08/08/2015)

Les territorials de l’ANC d’Osona Sud han entregat a Càritas els 100kg de menjar en llaunes de conserva que van recollir fa un mes en tres projeccions de cinema a la fresa solidàries. En concret, han repartit el menjar entre les agrupacions locals de Càritas a Aiguafreda-Sant Martí de Centelles, Balenyà i Centelles. A més, des de l’Assemblea, se’ls va oferir el suport necessari en les campanyes que impulsin.

Pel que fa als 800 euros recaptats, n’han facilitat 200 a Càritas dels Hostalets de Balenyà i la resta (600) es faran arribar a La Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a la diabetis i l'obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

Les conserves i els diners es van recollir del 10 al 12 de juliol durant la projecció d’’Intocable’ als tres municipis, coincidint amb la setmana de la solidaritat de la campanya d’estiu de l’ANC. La peculiaritat d’aquesta activitat era que el preu de l’entrada eren dues llaunes de conserves (tonyina, sardines o tomàquet).

ANC Centelles farà activitats per la festa major

D’altra banda, l’ANC de Centelles exposarà al seu local (El Celler d’en Toni) l’exposició de Joan Amades durant la festa major, del 25 d’agost a l’1 de setembre. Una mostra que permet descobrir de prop la persona i l'obra del folklorista català. A més, està preparant activitats paral·leles.