ANC Osona

Carme Forcadell està convençuda que els partits sobiranistes es posaran d'acord: "No patiu" (11/07/2015)

L'expresidenta de l'ANC, Carme Forcadell, es mostra convençuda que els partits sobiranistes "es posaran d'acord" de cara al 27-S en el debat sobre les llistes. "No patiu", va assegurar ahir al vespre en un acte a Vic davant d’un auditori ben ple. Forcadell avisa que “no podem perdre aquesta oportunitat, perquè si ara la perdem seran molts i molts anys de decadència”.

Segons l’expresidenta de l’Assemblea, “tots volen l’acord i tots tenen present que queden 79 dies per al 27-S”. I va posar pressa als partits: “Decideixin el que decideixin, però que ho facin ja”.

Forcadell també va reclamar “il·lusió i confiança” als assistents, a qui els va demanar que no caiguin en provocacions, sinó que es dediquin a explicar “que la independència és una qüestió de democràcia i justícia social”. I va assegurar que “a l’Estat espanyol estan molt nerviosos perquè veuen que ara estem encarant el procés”.

Forcadell ho va dir durant l'entrega de la distinció de Vigatà de l'Any a títol pòstum a Santi Pons, membre fundador de l'ANC d'Osona. El reconeixement estava organitzat per l'Ajuntament, Ràdio Vic i 'El Vigatà Independent'.