ANC Osona

Osona i el Ripollès habiliten 6 punts de votació per la consulta de l’ANC (02/07/2015)

Demà divendres i dissabte, dies 3 i 4 de juliol, els socis de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) estan cridats a consulta per determinar si volen que “l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?". A Osona i el Ripollès, les coordinadores territorials han habilitat sis punts de votació.

A Vic, es podrà votar tant divendres (de 17 a 21h) com dissabte (de 10 a 14h) a Casa Comella. A Ripoll, també es podrà fer els dos dies a la Biblioteca Lamberta Mata, així com a Torelló a l’Hotel d’Entitats Josep Bardolet i a Taradell al Centre Cultural Costa i Font. A Manlleu i Tona, la seu electoral estarà oberta divendres a la tarda de 17 a 21h a Can Puget i a l’Ajuntament de Tona, respectivament.

Els 34.768 socis cridats a la urnes podran votar en qualsevol dels punts habilitats. Per exercir el vot, només cal portar el DNI i estar al corrent de pagament de la quota de soci. A més, els socis que no puguin acostar-se a cap dels espais habilitats, i els que pertanyen a les assemblees exteriors de l’ANC, podran votar igualment mitjançant un correu electrònic amb una còpia escanejada del document d'identitat i la butlleta de votació (que es podrà descarregar a la web www.assemblea.cat).

El mateix dissabte a la nit es presentaran els resultats provisionals que s'hagin rebut dels punts de votació sense incloure els que es rebin per correu, ja que el seu recompte serà més lent. La setmana que ve es faran públics els resultats definitius.