ANC Osona

Èxit absolut del triangular intercultural de futbol 7 (21/06/2015)

El triangular intercultural de futbol 7 de veterans, organitzat per l’ANC de Vic dissabte a la tarda, va ser un èxit absolut, amb una nombrosa convocatòria. Des de l’Assemblea, es mostren molt satisfets de la participació i de l’ambient que es va crear a les instal·lacions de l’OAR Vic, perquè, més enllà del resultats, el més important era fer arribar el procés cap a la independència a veïns de la ciutat que vénen d’altres cultures.

En el primer partit, Amic Amazigh va guanyar per 1 a 0 l’equip de subsaharians. Tot seguit, tots dos van jugar contra l’equip de l’ANC Vic. Els subsaharians van tornar a perdre per 0 a 1 i Amic Amazigh es vn proclamar campió del triangular en imposar-se per 6 a 3 contra l’equip de l’Assemblea.

En el torn de parlaments, Abdou Mawa N'Diaye, de la Sectorial d'Immigrants de l'ANC, i Josep M. Reniu, membre del Consell Assessor per la Transició Nacional, van destacar la importància de fer arribar el procés a tothom i les raons per les quals Catalunya vol la independència. La festa va acabar amb una actuació de Gospel Music Impact.