ANC Osona

L'ANC d'Osona renova la coordinadora comarcal (04/05/2015)

En una assemblea general celebrada el passat dijous 30 d'abril, l’ANC Osona va renovar la seva coordinadora comarcal. L’acte va consistir en un balanç de la feina feta el darrer any i l’exposició dels projectes de futur per aquest 2015.

L’actual coordinadora, Eulàlia Espona, va repassar la feina feta detallant els actes i campanyes que s’han portat a terme i va repassar també les àrees amb les qual s’organitza l’ens comarcal.
A través d’una votació es van ratificar els membres que ja formaven part de l’anterior coordinadora i que van mostrar la voluntat de continuar formant-ne part així com també els nous membres que van presentar la seva candidatura seguint el reglament electoral establert.

Segueixen formant part de la coordinadora: Jèssica Carol, Marc Casals, Josep Maria Coll, Eulàlia Espona, Arnau Galobardes, Carme Godayol, Jordi Grau, Noemí Morral, Albert Marcé, Valentí Comas i Carme Baqué. Les noves incorporacions són Carles Valls, Clara Vilaplana, Fèlix Jurado, Ferran Garriga, Jordi Ponsa, Laia Jurado, Marc Güell i Núria Riera.