ANC Osona

Les assemblees territorials de l’ANC a Osona organitzen un Aplec Independentista el dissabte 18 d'abril a Vic (10/04/2015)

Quan queda poc més d’un mes per a les eleccions municipals del 24 de maig, les assemblees territorials de l’ANC a la comarca d’Osona organitzen un Aplec Independentista el proper dissabte, dia 18 d’abril. Es farà a la rambla del Passeig de Vic i pretén escalfar l’ambient de cara a les imminents cites electorals, que seran clau per al procés que viu Catalunya cap a la independència.

L’aplec començarà a les 6 de la tarda amb l’arribada de les territorials des de cada poble i amb l’actuació dels Sagals d’Osona i altres grups d’animació popular de la comarca. Tot seguit, es presentaran les territorials i les candidatures que han signat el compromís de l’ANC “Ajuntaments per la independència”.

També hi haurà un torn de parlaments, que comptarà amb el vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany; el membre de la junta nacional d’Òmnium Marcel Mauri; el membre de Súmate Gabriel Rufián, i el president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal.

L’Aplec Independentista es tancarà amb diverses actuacions. Primer, de caire poètic amb alumnes del Centre de Normalització Lingüística i, després, la nota musical la posaran Khalid el Mokhtari i Biel Barnils, Pep Sala i alguns integrants de Bonobos. Finalment, cap a les 9 del vespre, es tancarà la festa cantant “Els Segadors”, sota la direcció de Sebastià Bardolet.

Aquest acte tindrà continuïtat el 29 d'abril amb una trobada de tots els candidats que hagin signat el document. Serà al Sucre de Vic on es lliuraran els compromisos proposats per l’Assemblea amb la independència de Catalunya.