ANC Osona

Compte enrere cap al 27S (25/03/2015)

Una vintena de municipis de la regió 9, formada per Osona, Ripollès i Lluçanès, penjaran marcadors amb el compte enrere cap al 27 de setembre. Amb aquesta acció es dóna el tret de sortida a la bateria d’actes que l’Assemblea Nacional Catalana portarà a terme des d’ara i fins a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Aquest divendres, 27 de març, són diversos els municipis que convoquen una concentració a les 19h. En aquestes es llegirà un manifest i es procedirà a penjar marcadors en llocs visibles del municipi. És el cas per exemple de Folgueroles, Balenyà, Seva, Calldetenes, Taradell o el Voltreganès. A Roda de Ter, a més del marcador, també es penjaran lones de l’ANC a diversos punts del poble, amb missatges com “Independència o dependència” o “Et mereixes la independència”. A Tona l’acte es farà el dissabte a les 10 del matí. També es penjarà un marcador a la Plaça Major i es farà la lectura del manifest.

A Vic, divendres, a les 19h, es farà la presentació del llibre “Ambaixador de Catalunya a Alemanya”, de Til Stegmann, autor del llibre i professor de la Universitat Goethe de Frankfurt. La presentació anirà a càrrec de Ricard Torrents, professor i antic rector de la Universitat de Vic. L’acte serà a les 19h, al Temple Romà de Vic. Seguidament, també arrancarà la campanya amb la lectura del manifest i la presentació d’un estelada gegant de 60 metres quadrats.

Fins el 27 de setembre, el 27 de cada mes hi haurà accions i mobilitzacions a diversos municipis.