ANC Osona

Jaume Marfany: ‘Cal aconseguir ajuntaments independentistes’ (07/03/2015)

Més de 50 persones van assistir aquest passat divendres a la xerrada que va oferir el vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana, Jaume Marfany, a Santa Eugènia de Berga. Marfany va fer un repàs als fets després del 9N i fins a dia d’avui i també va dibuixar el camí fins el 27S posant especial atenció a les eleccions municipals del 24 de maig.

El vicepresident va destacar que cal pensar en les eleccions municipals ‘com una oportunitat, un pas més cap a la independència’ i per això ‘cal aconseguir que els ajuntaments siguin independentistes’. Va insistir en la tasca de les assembles locals i territorials aquets propers per mesos per tal que les candidatures firmin el compromís proposat per l’ANC.

Marfany també va destacar que ara comencen noves reunions de la taula de partits amb només les formacions independentistes i que ‘cal treballar per un full de ruta que cal fer públic abans del 27S’. Va afirmar que ‘si al juny no s’arriba a un acord, l’ANC presentarà als socis una votació per si s’aprova impulsar una candidatura única i donar-li suport’.

En referència al proper 11 de setembre, primer dia de campanya electoral, Marfany va afirmar que ‘ha de tenir només un lema: unitat i independència’.