ANC Osona

Més de 200 persones participen en la gravació d’un nou vídeo d’Ara és l’hora a Vic (02/11/2014)

La campanya ‘Ara és l’hora’ encarrila la recta final amb la mirada posada en el 9N. Aquest diumenge, a Vic, s’ha rodat part d’un dels últims espots de la campanya. En concret, s’ha fet al ROC34 on un grup de grafiters ha acabat donar-hi el toc final després que es pintés de groc el cap de setmana passat.

Més de 200 persones s’han concentrat a partir de les 11 del matí al davant de l’edifici vestit de groc per participar en el rodatge. L’acció ha consistit en fer una esmorzar-vermut mentre els grafiters anaven pintant. El dibuix conta de dues mans, un amb una butlleta, un cavaller i un text que diu Ara és l’hora i ‘Cap a on va la gent’. Tots els dibuixos juguen, sobretot, amb totes les games de groc. Els participants han fet el paper de públic i han participat activament fent fotos i seguint les instruccions que donaven els responsables de l’enregistrament.

Al llarg del matí i migdia s’ha ofert un esmorzar-vermut a tots els assistents. El grafit quedarà finalitzat aquest diumenge entorn les 7 de la tarda.