ANC Osona

Osona va tenyint-se de groc (07/10/2014)

El groc és el color característic de la campanya ‘Ara és l’hora’ i una de les accions promogudes per l’ANC i Òmnium Cultural és que el groc sigui ben visible als pobles i ciutats. Des d’aquest cap de setmana, sobretot, la presència d'aquest color s’ha multiplicat a Osona. A Vic, es troben peces de roba envoltant diverses figures com el Merma o l'Abat Oliba i altres escultures de la ciutat o en ponts com el del Blanqueig. A Roda de Ter, el groc és també ben visible a la rotonda d’entrada al municipi i als dos ponts que travessen el poble. A Tona també s’ha pintat tota una paret de groc i s’hi ha plasmat el logotip de la campanya ‘Ara és l’hora’ i la urna del ‘sí-sí’.

D’altra banda, l’ANC i Òmnium també conviden els comerços d’Osona i el Ripollès a posar el groc als seus aparadors com a mostra de suport a la independència de Catalunya. Alguns establiments, com la Fundació Josep Trueta, ja llueix a les seves oficines rètols que diuen #síosí o #Araéslhora9N.

La idea de la campanya és que la taca groga es vagi escampant per tot arreu per deixar ben clara la voluntat dels catalans a favor d’un estat propi en la consulta del proper 9 de novembre.