ANC Osona

Cicle de presentacions de l’ANJI a Osona (26/08/2014)

L’Assemblea Nacional de Joves Independentistes d’Osona (ANJI Osona), la secció jove de l’Assemblea Nacional Catalana, ha organitzat un cicle de xerrades a diversos pobles osonencs per tal de donar-se a conèixer i engrescar els joves menors de 30 a implicar-se en l’organització i col•laborar activament en els actes i accions que promou l’entitat.
El cicle arrencarà aquest divendres a Manlleu. La primera xerrada serà a les 7 de la tarda al Bar Brindis (carrer Enric Delaris, 35). Seguirà el diumenge dia 31 d’agost a Prats de Lluçanès, també a les 7 de la tarda a Cal Bach (baixos de l’Ajuntament).

La setmana vinent el cicle seguirà a tres municipis més: Tona el dia 3 de setembre a Can Licus (carrer Nou, 1), Taradell el dia 4 al Celler de l’Hotel Rosa (Passeig Sant Genís, 37) i a Vic el dia 7 al local de l’ANC Vic (Rambla dels Montcada, 2). Totes les presentacions seran a partir de les 7 de la tarda.

Les presentacions aniran a càrrec de membres de l’ANJI Osona que explicaran el funcionament d’aquesta sectorial de l’ANC i com s’hi pot col•laborar. En el procés en el qual estem immersos i en el moment on ens trobem es determinat que els joves s’hi impliquin ja que el futur de Catalunya també està a les seves mans.