ANC Osona

Unes 500 persones participen a la V Gitana de Taradell (24/08/2014)

Unes 500 persones han participat aquest diumenge al matí a la V Gitana que s’ha fet a Taradell, coincidint amb la festa major del municipi. Es tracta d’un dels molts assajos que es fan aquest estiu arreu del país de cara a la gran V del proper Onze de Setembre a Barcelona. La V Gitana, organitzada per l’ANC de Taradell, ha agafat forma cap a les 11 del matí i s’ha fet entre el passeig de Sant Genís i la carretera de Balenyà. S’ha estès durant 20 minuts mentre grallers de Taradell hi posaven el ritme i els participants aixecaven cartolines grogues.

A Osona, el proper assaig de V serà el dia 6 de setembre a Folgueroles a les 7 de la tarda, també en plena festa major. L’acte el convoquen conjuntament les territorials de Sant Julià de Vilatorta, Santa Eugènia de Berga, Calldetenes i Folgueroles.

D’altra banda, l’ANC de Santa Eugènia prepara dues activitats pel dimecres 3 de setembre, coincidint també amb la festa major. El dibuixant Toni Ortiz farà un dibuix 3D a la plaça Major. En concret, farà una reproducció del campanar del municipi, d’on es desplegaran dues estelades. El dia es tancarà amb un concert de versions a càrrec del duet acústic Ater-Covers a partir de dos quarts de 10 del vespre.

Foto cedida per Taradell.com.