ANC Osona

Assaig de V a Taradell (18/08/2014)

En el marc de la Festa Major, Taradell farà aquest diumenge, 24 d'agost, un assaig de V. El punt de trobada serà a les 10:30 i la V es farà entre el passeig de Sant Genís i la carretera de Balenyà. El dissabte, a la parada de l’ANC es vendran (1€) cartolines gorgues per tal d’identificar els participants de l’assaig de V. L’acte està organitzat per l’ANC Taradell i compta amb la col•laboració dels Geganters de Taradell, Toca-Sons, Esbart Sant Genís i Protecció Civil.

A Osona el proper assaig de V serà el dia 6 de setembre a Folgueroles a les 7 de la tarda. L’acte el convoquen conjuntament les territorials de Sant Julià de Vilatorta, Santa Eugènia de Berga, Calldetenes i Folgueroles.

Autocars cap a la V de l’11 de setembre
L’ANC Taradell ja ha omplert gairebé la totalitat dels autocars dels quals disposa pel proper 11 de setembre. En total compta amb 550 places i d’aquestes 500 ja s’han venut. Els tiquets d’autocar es poden comprar a la parada dels dissabtes i també a Can Vilaró i Can Sellés. Com en la resta de territorials es treballa intensament per aconseguir més places d’autocar tot i les dificultats.