ANC Osona

Més de 6.550 osonencs i ripollesos ja han adquirit tiquets per anar amb els autocars de l’ANC a la V (14/08/2014)

Ja són molts municipis que han exhaurit els tiquets disponibles per fer el desplaçament amb autocar a Barcelona el proper 11 de setembre per participar a la V. De moment, entre Osona i el Ripollès, ja s’han venut 6.550 tiquets, però encara n’hi ha a la venda (aquesta xifra no contempla les persones que s’han inscrit i faran el desplaçament pel seu compte). Encara hi ha tiquets disponibles en diversos municipis. És el cas de Balenyà, Vic, el Voltreganès, Taradell, Roda de Ter, Centelles, Tona, Folgueroles, Lluçanès i Torelló. I també al Ripollès. Cada territorial ha disposa de diversos punts de venda de tiquets.

Des de les assemblees territorials d’Osona i el Ripollès es treballa incansablement per seguir trobant autocars, però, en aquests moments, la flota de 1.500 autocars que hi ha Catalunya està tota llogada. Davant la dificultat d’aconseguir més autocars es recomana l’ús del transport públic així com també del vehicle privat. A Barcelona hi haurà gran àrees habilitades per a aparcar els vehicles petits.

Des de l’ANC Osona i Ripollès encoratgem a participar de la gran V el proper 11 de setembre i arribar Barcelona amb qualsevol mitjà. És determinant per al futur de Catalunya aconseguir la mobilització més gran de la història que s’hagi fet mai. Com l’any 2013, l’èxit polític de la gran V que omplirà el cor de Barcelona aquest Onze de Setembre dependrà en bona part de l’èxit logístic que s’assoleixi. L’objectiu és que la Diada sigui el punt d’inflexió que faci inevitable la consulta del 9 de novembre.

Per assegurar que els 73 trams de la Via estiguin plens, és necessari que la gent s’inscrigui a la web www.araeslhora.cat. És per això que la campanya 'Ara és l'hora' arrenca aquest darrer mes amb una crida a fer “el pas definitiu cap a la llibertat” fent la inscripció i participant a la Via 2014.

A més dels canals actuals per a fer les inscripcions, a través de la web o de les assemblees territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), 'Ara és l'hora' obre aquest dijous la possibilitat de fer la inscripció per via telefònica.