ANC Osona

La campanya ‘Signa un vot’ encara la recta final (13/08/2014)

La campanya, impulsada per l’ANC i basada en el dret de petició, encara la recta final abans del proper 11 de setembre. A Osona han estat centenars els punts de recollida que s’han habilitat des del tret de sortida la campanya i milers les signatures recollides.

Amb la campanya ‘Signa un vot per la Independència’ els catalans demanen al Parlament de Catalunya la convocatòria de la consulta sobre la independència i que en el supòsit que s’impedeixi la seva celebració els representants electes declarin la independència d’acord amb el dret internacional.

Aquesta setmana hi ha punts de recollida a Manlleu, en el marc de la festa major, a la Plaça Fra Bernadí el dissabte 16 a partir de les 6 de la tarda. El dia 23 també hi haurà punt de recollida a la plaça de Gràcia a partir de les 5 de la tarda. A Seva, també aprofitant la festa major, hi haurà parada divendres i diumenge, de 10 a 13h. A Vic, es mantenen els punts de recollida habituals fins l’11 de setembre. Es pot signar els dimarts i els dissabtes de 10h a 14h a la Casa Comella (carrer Verdaguer, 2).