ANC Osona

L'ANC busca voluntaris per desplegar el mosaic dedicat a David Cameron el proper 9 d’agost (25/07/2014)

L’ANC Osona i Ripollès busca voluntaris per desplegar el mosaic el proper 9 d’agost. Es fa una crida a la societat a participar d’aquest acte que se celebrarà a les 7 de la tarda a la Plaça Major de Vic.

Vic desplegarà un gran mural interpel·lant David Cameron. Amb aquesta campanya es vol aconseguir el reconeixement internacional de la causa catalana per tal de tenir ressò mundial i informar que els catalans votarem el 9N. A partir de les 7 de la tarda arrencarà l’acte a la Plaça Major de Vic. Un cop desplegats els mosaics, amb unes mides de 30 x 15 metres, es farà una foto que arribarà a diversos mitjans internacionals. També hi haurà la lectura d’un manifest.

En total, a nivell nacional, es realitzaren 10 grans murals, un per cada líder mundial interpel•lat. Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Francesc I i Fredik Reinfeldt són els líders mundials a qui s’enviarà aquest missatge de democràcia i llibertat.

Les persones interessades en participar-hi es poden inscriure enviant un correu a comunicacioosona@assemblea.cat.