ANC Osona

Hi faltes tu (20/06/2014)

S’acosten mesos decisius: la Diada de l’Onze de Setembre i la consulta del 9-N. Dues dates cabdals per al futur del nostre país, i el seu èxit només depèn de la implicació de tots nosaltres.

La independència de Catalunya és un treball en equip. Formar part de la V el proper 11 de setembre o votar sí-sí el 9-N és molt important, tant com treballar perquè les urnes estiguin ben plenes de butlletes del sí-sí aquell dia. Però per aconseguir-ho no n’hi haurà prou amb el vot. Abans ens cal fer arribar el missatge molt més enllà.

Si us sentiu partícips d’aquest procés ara és el moment de fer un pas més per ajudar a arribar a tots els racons del país. Arriben els mesos clau i, si creiem en un nou país, no els podem viure com a simples espectadors, és el moment d’implicar-s’hi activament.

Des de l’ANC estem buscant persones com vosaltres, convençudes que hem emprès un camí de no retorn que ha de culminar amb la independència, i disposades a convèncer les que encara no ho estan. Ara ens cal donar més arguments que mai a tots aquells que encara no ho tenen clar i, amb aquest objectiu, hem posat en marxa el projecte ‘El país de tots’.

Per això us convidem a ser agents actius per arribar a bon port. El proper dissabte 28 de juny, de 10 del matí a 1 del migdia, farem una jornada de formació per seguir ampliant el nostre argumentari i també per saber com ens hem d’apropar als indecisos. Després d’aquesta jornada emprendrem diverses accions per fer arribar el missatge on encara no hagi calat. La jornada, oberta a tothom, se celebrarà a Gurb, Mas l’Esperança s/n (Ajuntament de Gurb).

Esperem comptar amb vosaltres! Cal confirmar la vostra assistència enviant un correu a: muntsasoldevila@gmail.com indicant nom, correu electrònic, adreça i telèfon.

El futur del nostre país està a les mans de tots nosaltres! Estem preparats!