ANC Osona

Convida els teus amics de fora de Catalunya a conèixer ‘in situ’ el procés cap a la independència (10/06/2014)

L’Assemblea Nacional Catalana fa una crida perquè tothom que tingui amics i coneguts fora de Catalunya els convidi a conèixer el procés cap a la independència a les jornades ‘The world meets Catalonia’, que es faran els dies 11, 12 i 13 de juliol. L’activitat consistirà en l’acolliment de persones de països d’arreu del món a diferents llars de les comarques de Girona i Osona per donar a conèixer la realitat del país de manera directa, presencial i participativa. Qualsevol estranger que tingui curiositat i estigui interessat a conèixer Catalunya en primera persona és convidada a participar-hi i a intercanviar opinions.

El web www.worldmeetscatalunya.cat recull tota la informació sobre el programa i inclou el formulari per introduir totes les dades necessàries per a inscriure-s’hi, tant per a les llars acollidores, com per als convidats.

El mateix cap de setmana de l’11 al 13 de juliol s’està preparant un gran acte a la ciutat de Girona, organitzat pel diari ‘El Punt Avui’ i amb la col·laboració de l’ANC, AMI, i Òmnium Cultural. Durant el cap de setmana, es farà un acte central de la campanya que comptarà amb l’assistència de tots els convidats estrangers i tots els seus amfitrions.