ANC Osona

La campanya ‘Signa un vot’ arriba a l’Esclat de Malla (21/04/2014)

A partir d’aquest proper dissabte, 26 d’abril, setmanalment hi haurà un punt de recollida de vots a l’Esclat de Malla. El centre comercial i les assembles de Taradell, Tona, Seva, Balenyà i Malla han arribat a un acord per tal que cada dissabte es pugui fer recollida d’instàncies en el marc de la campanya Signa un vot.

El punt de recollida de vots serà els dissabtes de 11 a 14h i a les tardes de 18h a 20:30h. Cada dissabte, fins a finals de juny, anirà a càrrec d’una de les assemblees participants. El calendari establert és el següent:

26 abril ANC Taradell
3 maig ANC Tona
10 maig ANC Seva
17 maig ANC Balenyà (Hostalets)
24 maig ANC Malla
31 maig ANC Taradell
7 juny ANC Tona
14 juny ANC Seva
21 juny ANC Balenyà (Hostalets)
28 juny ANC Malla

Després d’aquest període les assemblees participants faran una valoració de la campanya i decidiran com continuar-la. Vista la bona recepció per part de la direcció de l’Esclat, des de l’ANC no es descarta fer campanyes semblants en d’altres establiments de la comarca.

Campanya ‘Signa un vot’

La campanya SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA va començar el juny del 2013 i, des d'aleshores, ha passat per una primera fase pilot, per tal d'acumular experiència i millorar el reglament que permet efectuar la recollida d'instàncies amb totes les garanties jurídiques. De l'octubre al desembre del 2013 va desenvolupar-se la fase d'extensió del projecte, creant l'estructura organitzativa necessària arreu del territori; i amb el 2014 ha arribat la recollida massiva d'instàncies. El projecte es basa amb el dret fonamental de petició, a través del qual els catalans demanen al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d'acord amb la legislació internacional.