ANC Osona

Osona i el Ripollès es bolquen en la segona recollida massiva de vots  (16/03/2014)

En aquesta ocasió, l’AMI i l’ANC impulsen conjuntament la campanya ‘Signa un Vot per la independència’

Ambdues comarques comptaran, el 22 i 23 de març, amb punts de recollida de vots en més de 40 municipis


Després de l’èxit de la primera recollida massiva de vots el passat mes de gener, aquest proper cap de setmana, 22 i 23 de març, se celebra la segona. En aquesta ocasió l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) s’ha sumat a la campanya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Les dues entitats han acordat unir forces per tal que la campanya Signa un Vot per la Independència faci un salt qualitatiu que permeti arribar amb més força a tota aquella gent que vol exercir el Dret de Petició.

Osona i Ripollès comptarà multitud de punts de recollida que inclouen places, mercats, actes diversos i també nombrosos espais municipals cedits pels ajuntaments. A més, diverses poblacions han organitzat diferents activitats per motivar la participació. Per exemple, a Balenyà el dissabte es podrà veure Càsting, un espectacle còmic; el diumenge hi haurà sardanes patriòtiques amb la Cobla Lluïsos i el cap de setmana es complementarà amb una exposició d’auques independentistes de Joan Vilamala. A Roda de Ter, el diumenge hi haurà una botifarrada popular a la Plaça Major, a Santa Eugènia de Berga una tast de vins catalans el divendres o una xerrada a Tona el divendres.

La campanya Signa un vot per la independència es basa en la recollida d’instàncies per demanar al Parlament la convocatòria d’una consulta sobre la independència i, en cas que aquesta no sigui possible, que declari la independència de Catalunya.

Aquesta segona recollida intensiva, i gràcies a l’acord entre l’ANC i l’AMI, preveu superar els 1.000 punts de recollida arreu del país i arribar al 98’5% de la població. Les dues entitats preveuen arribar a 300 municipis més respecte la passada recollida intensiva, amb la previsió que se superin els 3.500 apoderats.

Arxiu PDF: Consulta els punts de recollida