ANC Osona

La televisió polonesa enregistra un reportatge a Osona (12/02/2014)

Coincidint amb el desè aniversari de l'accés de Polònia a la UE, la cadena de televisió polonesa TVN, en col·laboració amb el Ministeri d’Afers Exteriors de Polònia, està preparant una sèrie de reportatges de 25 minuts cadascun sobre 40 ciutats i països de la UE i basat en entrevistes a personalitats de cada país.

Aquesta setmana el Sr. Marek Osiecimski, periodista de la cadena polonesa, és a Catalunya per tal de fer un retrat transversal de la manera en que la societat catalana viu el procés cap a la independència i parlar-ne amb polítics, empresaris, pagesos, economistes, científics i societat civil en general.

El dijous dia 13 de febrer serà a la comarca d'Osona per entrevistar-se amb Eudald i Ramon Sentmartí de l’explotació agrària El Folcs de Malla, Mònica Hornowska de la ciutat polonesa de Gdnask que viu i treballa a la comarca, l’alpinista Ferran Latorre que actualment està fent els catorze 8.000 i que va treballar durant molts anys al programa “Al filo de lo imposible” de TVE, i Milford Edge que dirigeix l’escola d’anglès “Your Way”. També assistirà a la presentació del llibre “FEM VIA” a les 19:30 a la llibreria Abacus del número 8 del Portal de la Rambla.

La cadena TVN pertany al Grup ITI, que és considerat com el principal conglomerat mediàtic del país.