ANC Osona

Candidats per formar part del nou equip coordinador de l’ANC Osona (14/12/2013)

Albert Marcé Pujol
Presentació: ‘De formació enginyer tècnic agrícola i tècnic superior en gestió i organització de recursos naturals i paisatgístics, actualment estic treballant els laboratoris de biociències de la Universitat de Vic com a tècnic de Laboratori. En aquests moments tinc la meva residència fixada a Vic tot i que sempre que el meu temps m’ho permet vaig cap a Rupit on sempre participo activament del que es fa al poble, ja sigui en l’organització del pessebre vivent, la bicicletada (BTT Rupit i Pruit) o la festa major’.

Valentí Comas i Quintana
Presentació: ‘Sóc nascut a Vic el dia 21-04-1967. Sempre m'he mogut en ambients culturals i socials. Ja en la meva joventut vaig estar en diferents entitats culturals i socials. Colla sardanista, geganters, associació de barris i també com a voluntari 14 anys a Creu Roja com a Socorrista i conductor d’ambulància als caps de setmana. Més endavant vaig agafar càrrecs per poder organitzar coses, com per exemple; Cap de colla gegantera de Sta. Anna i dins dels geganters de Vic vaig dirigir l’organització de la ciutat gegantera de Vic l’any 1998. També vaig exercir durant 5 anys com a president dels geganters de Osona i representant i vocal a l'associació de geganters de Catalunya. Vaig fer de monitor de socorrisme en diferents associacions de veïns i pobles, com també fomentar el voluntarisme i formació de socorrisme entre els joves que entraven a Creu Roja. Més endavant em van proposar de ser regidor a l'ajuntament de Vic, el qual vaig acceptar de molt grat. Vaig ser regidor d’esports i barris en els anys 1995 fins 1998. A nivell educatiu he fet formació professional en Electrònica Industrial i vaig continuar com a Enginyer tècnic Industrial Elèctric. Llavors vaig continuar amb la superior i ara soc enginyer superior en Organització Industrial. Vaig continuar animant-me i vaig realitzar el màster en Direcció de la Qualitat com també el màster en direcció de plantes Industrials. També vaig començar el Doctorat de productes i projectes innovadors i en aquests moments de crisis el tinc aturat en la fase d’investigació. Com es pot veure m'atreu tot allò que sigui la gestió i organització de processos i projectes. És un tema que m'apassiona. A nivell professional ara estic a una empresa com a Director Industrial aquí a Osona. L’anterior empresa que vaig estar, era com a coordinador de projectes, electrònic i enginyer de productes. Per això davant d'un fet històric com el que s'està succeint en el nostre país i veien com ens flagel•len de dalt a baix. M'he animant a posar un petit gra de sorra en el projecte que porta l’ANC i poder viure en primera persona com el nostre país comença de nou a caminar sol i tenir com a veïns altres països com França, Espanya i Andorra dins Europa’.

Carme Baqué Puig
Presentació: Seva – Sant Miquel de BalenyàEl proper dijous 19 de desembre tindrà lloc una assemblea al centre cívic Can Pau Raba de Vic, a partir de les 20.30 h., amb l’ordre del dia següent:

1. Informe de gestió de l’equip coordinador sortint.
2. Informe dels propers objectius a nivell nacional.
3. Ratificació, si escau, del reglament electoral.
4. Ratificació, si escau, dels dotze membres de l’equip coordinador sortint que han manifestat la seva voluntat de continuar un any més.
5. Votació per a l’elecció dels nous membres de l’equip coordinador.
6. Torn obert de paraules.


Us adjuntem el reglament que regula tot el procés electoral, per al vostre coneixement.

Arxiu PDF: Reglament